Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolciq22

olejek rycynowy&nafta kosmetyczna

Polecane posty

WITAM WSZYSTKIE:) POSTANOWIŁAM ZAPUSCIC WŁOSY OD DŁUZSZEGO CZASU MI SIE TO JEDNAK NIE UDAJE , mam rozdwojone koncówki które sie wykruszaja.. z racji tego ze zmienilam radykalnie kolor włosów na blond.. wiadomo jak reaguja włosy na taki zabieg:) ale do senda postu mojego:) zakupiłam dzisiaj nafte kosmetyczna i olejek rycynowy wymieszałam w proporcji 3 łyzki nafty + 1 mala olejku nałozyłam na głowe:P Czy stosował juz ktos taka kuracje i najwazniejsze czy działa????? macie jakies inne zastosowania olejku rycynowego? czy aby kuracja dała lepsze efekty musze suzywac szamponow bez SLS i P???

Gość Pomocna dłoń z doskoku :)
Poczytaj o olejowaniu włosów w necie. Olejek rycynowy przy blond włosach nie jest najlepszym rozwiązaniem, bo ma tendencję do przyciemniania włosów, no chyba,że takie masz oczekiwania :) Polecam do tego celu olej kokoswy, olej arganowy, orzechowy i wiele innych.

Gość nie każdemu taka mikstura
służy. Mi np po nafcie kosmetycznej i olejku rycynowym włosy wypadały masakrycznie :o najbardziej właśnie po olejku i nie są to tylko moje odczucia, na wielu forach dziewczyny pisały, że wypadają im po tym włosy. Może Tobie posłuży.

tak wiem olejek rycynowy to tylko takie przejsciowe rozwiazanie.. ogladałam duzo filmów na necie chce za jakis czas uzyc tego z rossmana Alterra chyba czy jakos tak:) bo zadne odzywki maski mi nie pomagaja.. hmm na brwi i rzesy?? co on daje?