Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candys

dziewczyna mnie oklamuje?

Polecane posty

Gość candys

Cześć :) Drogie dziewczyny i drogie Panie, czy przyznałybyście się swojemu facetowi do seksu, który uprawiałyście kiedyś tam w przeszłosci? Padło podejrzenie, że moja dziewczyna uprawiała seks z kolegą w wieku 13,5 lat i bardzo mnie to od niej odrzuca :( Nie chcę zakończyc naszego związku, który trwa juz prawie 7 miesiecy, ale strasznie ta myśl mnie prześladuje.

Przyznalabym się tyllko jjezeli byłaby możliwośc ewentualnego udowodnienia. Poza tym seks w takim wieku to ttylko objaw głupoty nastoletniej i nie świadczy o zachowaniu w późniejszym czasie. No chyba, ze sam masz 16 lat, to może być dla ciebie problem.

Gość Aparat007
ta dziewczyna Cie powinna kopnac w dupe bo glupi jestes jak but z lewej nogi.:)

Gość candys
Może i jestem głupi, chciałbym to olać, ale zaraz coś znów mi sie właczy i dostaję pierdolca .. Na rzygi mnie bierze jak sobie pomyślę, że ona noo.. z kolesiem, którego znam zresztą.. :( :/

kolega może mieć zbyt bujną wyobraźnię. A nawet, jeśli nie, to wszystko zostaje prawie w rodzinie :)

Gość candys
@Foxy_Lady W tym problem, że nic nie zostaje prawie w rodzinie .. Zacni przyjaciele tamtego palanta wszystko rozpowiadali, że 'jeczała az milo' :/

Hmmm.. Skoro koledzy tamtego (i częściowo świadkowie) jeszcze o tym rozpowiadają, to kiedy to było i ile lat ma twoja dziewczyna?

Aha, "rozpowiadali". No ale mimo wszystko - ile czasu upłynęło od owego zdarzenia?

Gość candys
We wakacje na jakimś tam grillu/ognisku u tego koleżki. 3,5 roku temu. Niedawno skończyła 17:) Rozpierdala mnie to, że jej zepsuli opinie, mi psują nerwy i to nei jest miłe kiedy ktos robi sobie jaka pytajac 'i jak tam u mlodej kurewki' :( :( :(

Czasem idioci rozsiewaja takie ploty z zazrości, a czasem z głupoty. Mysle, że gdyby Twoja dziewczyna zaczęła wypuszczac informację, że ten kolega ma siurka jak bielinek kapustnik i zasadniczo nie było po czym jęczec, to koleżka przestałby sie przechwalać. Teraz jestes młody, niewielkie sa szanse, że człowiek zestarzeje się ze swoim pierwszym partnerem. Kiedys bedziesz musiał to jakos przełknąć po prostu, że ona kogos miała bo i ty miał bedziesz. Jesli laska jest w porzadku to nie powinna Cie obrzydzać.

Łee, to ci w sumie nie zazdroszczę. W tym wieku koledzy bywają chamscy i okrutni. Dla samej uciechy poniżenia kogoś mogą ubarwiac historie żeby dokopać jej albo tobie. A i od ciebie trudno wymagać dojrzałego podejścia do sprawy :]

Gość ekspert swiatowy
nie martw się, ja mam podobnie jak sobie pomyśle to mnie odrzuca dlatego za żone wybrałem sobie dziewice =]

Gość candys
@ekspert Dziewica nie dziewica dla mnie jeden czort byle nie była głęboka i szeroka jak wiadro ;) Ogólnie granica dla seksu to 16+ lat :) @Foxy_Lady Dzięki naprawdę :D Niemęsko.. cukierek po prostu, odkąd pamietam tak na mnie mówili :)

Gość ruchacz_candy_pospolity
Już bardziej męsko? ;)