Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiruturuaa

Co o tym myślicie ? Jakieś zaburzenie hormonów ??? Proszę o pomoc .

Polecane posty

Gość tiruturuaa

Witam , w ostatnim miesiącu byłam często chora. Przez tydzień brałam antybiotyk , miałam anginę . 3 dni po skończeniu brania antybiotyku znowu dostałam wysokiej gorączki , która przeszła po jednym dniu .Do tej pory ciągną mi się problemy z zatokami ... Miesiączka spóźniła mi się 6 dni ( jeśli można mówić o spóźnieniu , bo nie mam zbyt regularnych @ ) Przyszła ,ale była nieco mniej obfita i trwała nieco krócej ( 5 dni przerywanego krwawienia ze skrzepami) Teraz w 6 dc pobolewa mnie brzuch i sutki (tak jak w czasie owulacji) , ale bardzo lekko . Mam również śluz , podobny do tego owulacyjnego . Dodam, że miałam bardzo silne PMS ( bolały mnie piersi , ale wszystko przeszło ) Jedyny kontakt ze spermą, w tym miesiącu, miałam w spodniach , tak więc , jeżeli nie jestem wiatropylna lub mój ówczesny partner nie posiada plemników " rambo" to na 100 % w ciąży nie jestem ;p Jaka może być tego przyczyna ? Mróz , leki , stres , którego w poprzednim miesiącu miałam baaaardzo dużo ? Czy to może być już owulacja

Gość tiruturuaa
dzięki za odpowiedź . Tak mi się wydaje ,ale nigdy tak nie miałam , stąd moje wątpliwości :)

Gość mdaj8
''jedyny kontak ze sperma w tym miesiacu...'' jezu dziewczyno rownie dobrze moze byc to stres ale i ciaza! Sama mowilas ze mialas skapy okres?!

Gość tiruturuaa
przecież mówię , że przez spodnie ! Przez ubranie sperma nie przechodzi , koniec z kropką .

Gość hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gratuluję umiejętności czytania ze zrozumieniem , albo niewiedzy na temat . Spokojnie , w ciązy nie jesteś .