Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bagi2012

dobry ginekolog-endokrynolog Łódź !!!!PILNE

Polecane posty

Gość bagi2012

Piszę z wielką prośbą o polecenia dobrego lekarza ginekologa (najlepiej z Łodzi). Mam zaburzenia w miesiączkowaniu. Cykle nieregularne (ponad 34dni). Hirsutyzm. Podwyzszone poziomy hormonow. Od trzech lat leczę się prywatnie lecz moj lekarz rozłożył ręcę i nie wie co dalej ze mną zrobic. Mam dziwne wrażenie, że biorę leki ktore nie pomagają. Byłam w klinice i miałam zrobione mnóstwo badan hormonalnych, również USG. Co chwile była zmieniana koncepcja leczenia. Wychodzilam z gabinetu z świadomością ze mam PCO, a pózniej po 4miesiąch lub pol roku ze jednak nie mam PCO. Czekałam również na zabieg laparoskopii, jednak dzien przed operacja po wykonianiu USG lekarz stwierdził ze nie ma podtsaw do przeprowadzneia zabiegu ponieważ nie ma zadnej torbieli do usuniecia (mozliwe ze sie wchłonęła). Leczebnie nie przynosi oczekiwanych przeze mnie rezultawow. Moj lekarz prowadzacy nie potrafi mi odpowiedziec na pytanie co dalej, jak bedzie wygladac dalsze leczenie, czy mam PCO czy tez nie, czego moge sie spodziewac i jaki bedzie efekt leczenia. Prosiłabym Was o wskazanie dobrego lekarza ktory jest w stanie mi pomoc poniewaz chcialabym aby w koncu ktos dobrze zajął sie moja choroba a tym samym zmienic lekarza prowadzacego, ktoremu moglabym znow zaufac i miec pewnosc ze jestem w dobrych rekach.

Gość lauSHNFDHUASMPDI
mogę polecić endokrynologa - prof Kuzdak. Przyjmuje prywatnie gdzieś na Piotrkowskiej, oraz w szpitalu Kopernika, to chyba najlepszy lekarz tej specjalności w Łodzi. Ginekologa-endokrynologa niestety nie znam żadnego :( ale może choć trochę pomogłam, powodzenia

Gość bagi2012
dziękuję za endokrynologa :) a mozę ktos poleci dobrego ginekologa?ktory naprawde zna sie na rzeczy i jest w stanie pomoc?

Gość bagi2012
a czy moze ktos leczyl sie u prof.Jana Komorowskiego? nie chodzi mi o tarczyce, tylko inne zaburzenia hormonalne, np nieregularne miesiaczki, podwyzszone hormony, prolaktynemia, hirsytyzm itp.

Gość listek natury
ginekolog endokrynolog p. dr Gabriela Mełeń-Mucha tel. 604 845 434. Przyjmuje prywatnie na Kopcinskiego w Łodzi, koszt wizyty 120 zl, na NFZ przyjmuje na sterlinga ale terminy są tak odlegle że szkoda gadac