Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faaak

Dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość faaak

Witam. Mam problem, i nie umiem sama sobie z nim poradzić, przybliżę Wam go trochę może znajdziecie jakieś rozwiązanie i mi pomożecie. Rok temu byłam z pewnym chłopakiem ale po czasie się zjebało, z mojej winy ale to było nie świadomie, bo nie wiedziałam że rozmowa z kolegami to coś co prowadzi do rozpadu związku.. No ale ja jak to ja chciałam bardzo do niego wrócić przepraszałam, tłumaczyłam, prosiłam o drugą szansę..i dostałam 'pół szansę' starałam się nie powiem że nie ale on po długim zastanowieniu się doszedł do wniosku że 'to nie ma sensu' ale wiem że po czasie żałował.. On stawia honor i dumę ponad wszystko i może to było przyczyną zakończenia tego co było między nami.. A teraz do sedna.. Jestem z chłopakiem teraz od 8 miesięcy. . ale ja go chyba nie kocham..cały czas myślę o swoim byłym..ale on ma na mnie wyjebane. . dosłownie wyjebane.. zawsze omija mnie wzrokiem . głupiego 'cześć' też nie potrafi rzucić do mnie, wgl nie utrzymuje z nim kontaktu.. a boje się napisć do niego..bo jak coś nie wypali..jak ja będe wyglądać w jego oczach..? no i to że mam chłopaka..co on sobie o mnie pomysli..? Ostatnio zauważyłam że ciągle wrzuca na fcb jakieś dziwne nuty typu 'B.R.O- sam na sam'. Kompletnie nie wiem co ja mam robić . Pomóżcie.. Jestem przygotowana na dissy więc mówcie śmiało..ja jestem szczerą osobą i sobie szczerość cenię.. Z góry dziękuję..

Gość zgryz mam...
zapomnij o nich obu. Od bylego nic nie wskorasz skoro ma Cie gdzies. To samo ze swoim eks przechodzilam. Trzeba przyjac do wiadomosci, ze happy endu nie bedzie i za kim innym sie rozejrzec ;] do tanga trzeba dwojga ;-)