Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkujący paranoik

Moja była nigdy nie połykała mojej spermy

Polecane posty

Zawsze wypluwała. Teraz ma nowego chłopa i myślę, że połyka jego spermę bez żadnych zastrzeżeń. Byłem jej pierwszym facetem i wiele rzeczy zrobiła ze mną po raz pierwszy, ale jednocześnie była zażenowana robiąc je (np. anal). Teraz jako doświadczona laska po długim związków nie ma żadnych oporów i nie odczuwa zażenowania. Boli mnie to.

*po długim związku

Gość nie cierpię PMS
a skąd wiesz, że teraz to robi skoro jest Twoją BYŁĄ? :O

Marne prowo..Poza tym nie każda kobieta lubi konsystencję i smak spermy.Zależy również jak mężczyzna się odżywia i czy pali.

czemu prowo i to marne? Nie wiem czy nowemu połyka, mogę się tylko domyślać. A domyslam się że połyka. Co tu ma smak do rzeczy? miała moją spermę w buzi czyli chyba na języku i znała jej smak, a jednak nie połykała.

Nie jesteś jej obecnym facetem,więc nie masz pewności czy jego spermę połyka czy nie..Może nie lubi konsystencji spermy.Albo nie wyobraża sobie połknąć twoich soków.Wiele kobiet tego nie lubi.Niektóre się zmuszają dla faceta a niektóre mówią nie i koniec.Nie mają obowiązku połykania..

Gość moja byłaaa
to nawet nie chciała się zgodzić na anala. A ty jesteś ich materacem, że wiesz co oni robią? A może w ogóle nic?