Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piekna za dnia brzydka w nocy

Sliczna z pozoru

Polecane posty

Witajcie Nie wiem ile dziewczyn umie sie do tego przyznac ze bez odpowiednich ciuchow, makijazu i wlosow wyglada poprostu brzydko Jak krolewna i wiedzma w jednej osobie Ja niestety mam takie dwa oblicza Ubieram sie zawsze modnie, ladnie itp, maluje sie codziennie zakrywam tradzik, blizny, naczynka, podkreslam oczy, uwydatniam usta, chodzę na solarium ale nie czesto ok 3 razy w miesiacu. Wlosy mam geste ale musze je dobrze ulozyc gdyz mam wysokie czolo, i nie w każdej fryxurze mi do twarzy Biust maly wiec nosze push up Jedynie nogi sa zgrabne choc maja odrobine cellulitu i kilka rozstepow Ale w jeansach rurkach wygladam super natomiast gdy zbiore wlosy, sciagne ubrania, zmyje makijaz wygladam malo mowiac strasznie Bylam niedawno w szpitalu i niestety nie mogac sie ruszac lezalam taka wstreta i z prxetluszczonymi wlosami, Gdy w dniu wyjscia wysxykowalam sie nikt na korytarzu mnie nie poznawal Uslyszalam ze nigdy nie piwinnam rozstawac sie z makijazem Wpadlam w, jeszcze gorsze kompleksy, choc nie mialam zadnej operacji cxuje sie sztuczna

Gość rooroo
pozwól, że ocenimy :classic_cool: zapodaj foty z i bez makijażu :classic_cool:

Gość Taka sobie babka z 92
Spróbuj malować się bardziej delikatnie, zamiast wydawać pieniądze na litry fluidu i tony pudru, kup dobry krem i peeling, zdrowo się odżywiaj i uprawiaj sport. Naturalność jest super ;)

Ale ja odzywiam sie zdrowo Stosuje peelingi, maseczki, balsamy, kremy,na cere naczynkowa, masci na blizny Ale mam nawracajacy trądzik i okropne blizny Nie stosuje tony makijazu na miejsca tj broda i czolo klade korektor, na reszte podklad lekki mineralny i prxypudrowuje sypkim pudrem mineralnym Makijaz wyglada lekko naturalnie , stosuje dobre kosmetyki i im zawdziecza, "naturalny " wyglad bez efektu maski Na piersi nic nie poradze, mam rozm b , w push up wygladaja na dorodne c Niestety nie odwaze sie na robienie takich zdjec do publiki Ale uwierz Za 1 mym obliczem ogladaja sie zarowno kobiety jak i mezczyzni za drugim obliczem nie spojrzalby sie nikt chyba ze z politowania .

Gość Taka sobie babka z 92
masakra, szacun dla ciebie że potrafisz sie aż tak "zrobić"

Gość wfeqfeewf
ja nie ma tego problemu bo włosów w zasadzie nie układam, tylko grzywkę spryskuję lekko lakierem przy suszeniu żeby nie latała na prawo i lewo, makijaż ograniczyłam do minimum, problemy z cerą wyleczyłam zamiast je maskować kreskę na oku zrobiłam trwałą i w domu i poza nim staram się ubierać ładnie ale też nie przesadzam, nie odstawiam się na co dzień jak stróż w boże ciało w zasadzie wyglądam dobrze w każdej sytuacji :-D

Gość wfeqfeewf
a z tym solarium to w ogóle tego nie rozumiem, coś było z twoją skóra nie tak że musisz ją ciągle opalać? mi się opalenizna podoba tylko latem, teraz sie nie opalam co nie znaczy że skórę mam brzydką, wyglada zdrowo

Chodze 3 razy w mies na pidtrxymanie opalenizny Nie jestem spalona, wyglada to ladnie dziek czemu blizny az tak sie nie rxucaja Ale gdybym nie poszla na solar to wygladam jak z rodziny adamsow Blada to malo powiedziane, kościotrup. Wlosy mi sie stradznie prxetluszczaja wiec nalogowo od 6 lat myje je codziennie Serio 365 dni w roku Uzywam drogich preparatow aby nie byly rozdwojone i wysuszone Przez ostatnie 10lat leczylam sie domowo i specjalistycznue na tradzik, blizny, nacxynka ale po kuracji problemy wracaly a ja wypomowuje sie z kasy Mam partnera, zawsze widzi mnie "zrobiona" ale w tym szpitalu widzial mnie w tym masakrycznym stanie nic nie mowil nie komentowal ja nawet nie chcialam i nie umialam sie spytac Aczkolwiek byl w takim szoku i zmartwiony stanem mijego zdriwia ze chyba nie myslal racjonalnie