Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie cierpię PMS

jakie cechy faceci lubią w kobietach/potencjalnych partnerkach?

Polecane posty

Gość nie cierpię PMS

w skrócie o mnie: wredna, lubiąca stawiać na swoim, ironiczna, ale czuła i wierna.

Gość nie cierpię PMS
no własnie... BO ZAPOMNIAŁAM DODAĆ: WYBREDNA!!!

Gość nie cierpię PMS
co do Facetów. albo szukam idealnych, a takich nie ma, albo musze poczuć na samym poczatku TO COS, bo szkoda mi czasu na przelotne znajomosci. I ciezko mi z facetami, bo ideałów nie znajduje, a z facetami, z którymi zaiskrzy nie wychodzi...

Gość nie cierpię PMS
Taa z PMSem nigdy sie nie lubiłam.... Pamiętam, ale to nie zmienia faktu, że jednak ludzie o ideałach marzą, a poxniej sie łudzą, że jeszcze takich spotkają. Czyli ja z moimi 55kg mogę sie zaszyc w jakiejś dziurze? :P

Gość nie cierpię PMS
słabo błyskotliwe z tą dziurą w siłowni...

nie no z taka waga to powinnas sie conajmniej sprzedawac. beda cie podziwiac non stop a ty bedzies spelniona non stop, blogoslawiona symbioza

Gość gsdh
jak możesz być czuła i wrdena jednocześnie ?

Gość nie cierpię PMS
wredna w sensie dla ludzi spoza otoczenia albo moze opryskliwa. słyne z cietych ripost. a czuła? na co dzień zawsze wobec dzieci i czuła jak mi zaczyna zależeć i widze, ze sie zakochuje. nawet w jezyk sie ugryze i próbuje nie pyskowac :P

Gość sddfvgtrhyt
a taka która w kasze nie da sobie dmuchać

Gość nie cierpię PMS
no raczej...

Gość gikulkur
Jakie cechy? hm... czuła, wierna, potrafi docenić mężczyznę(mężczyzna doceniony=mężcyzna szczęśliwy), mająca własne zdanie ale potrafiąca kiedy trzeba pójść na rozejm, nierozwiązła- taka co praktykuje/ praktykowała seks bez bozowiązań "w głowach" mężczyzn jest już w kategorii ttylko do seksu - tak samo jak kobiety kategoryzyją dobrych mężczyzn tylko jako przyjaciół/kolegów, Jeśli chodzi o wygląd to poprostu ogólnie ładna styka. Mężczyźni generalnie nie skupiają się na szczegółach a oceniają ogólnie, czy wszystko jest wmiare symetryczne i estetycznie wygląda ( jesli są jakieś "ubytki" urody to mogą tego niezauważyć gdy reszta gra jak należy.

Gość mericka
Ja przede wszystkim cenię sobie to jak kobieta jest ironiczna i sarkastyczna do całego świata, ponieważ to świadczy wtedy o jej inteligencji oraz o tym, że kobieta zdaję sobie sprawę z tego, że na tym świecie bez ironii i sarkazmu by nie wytrzymała i byłaby ogłupiona przez mass media i osoby, które tym mediom ufają. http://www.modo4u.pl/katalog/category/51/produkty/lampy-nowoczesne/lampy-wisz%C4%85ce

Gość nie cierpię PMS
Bardzo podobają mi się dwie ostatnie wypowiedzi :) Szczególnie gikulkur'a ;)

"jak możesz być czuła i wrdena jednocześnie ?" Hmmm,to mi pachnie kilkoma innymi cechami towarzyszącymi,których nie wymieniła.Tzn. może być też nieco zaborcza i mściwa względem faceta,który nie spełnił pokładanych w nim nadziei ;) Ale nawet taka kobieta,której cechy opisałem,potrafi być bardzo czuła... póki kocha. Autorka wątku może się też wydawać wredna przez swój strach przed kolejnym niepowodzeniem (taka swego rodzaju reakcja obronna). A te 55 kg to chyba nie jest powód do zmartwień; tu potrzebne są odpowiedzi uzupełniające,tzn. przy jakim wzroście te 55 kg i gdzie ta waga poszła ;) Pozostałe wady nie są dyskwalifikujące,bo świadczą o tym,że kobieta nie jest laleczką,tylko ma swoją osobowość; pytanie tylko czy pod kolczastą skórką jest faktycznie miękki i smaczny owoc? ;)

Gość nie cierpię PMS
Owszem... chociaż bardziej moim zdaniem sarkazm jest kwestią asekuracyjną...

Gość nie cierpię PMS
"Autorka wątku może się też wydawać wredna przez swój strach przed kolejnym niepowodzeniem (taka swego rodzaju reakcja obronna)." Racja :) Bo albo komuś zalezy i przebije sie przez ten sarkazm, albo zainteresowany jest przelotną znajomością i szybko zrezygnuje. A ja nie lubię rozczarowań i szukam czegoś bardziej stabilnego i stałego... 55kg na 166cm, a waga rozeszła się chyba wszędzie ;) Niestey nie poszło wszystko w piersi :P

"Racja Bo albo komuś zalezy i przebije sie przez ten sarkazm, albo zainteresowany jest przelotną znajomością i szybko zrezygnuje. A ja nie lubię rozczarowań i szukam czegoś bardziej stabilnego i stałego... 55kg na 166cm, a waga rozeszła się chyba wszędzie Niestey nie poszło wszystko w piersi" Nie przejmuj się,faceci nie lubią desek,wolą mieć za co złapać ;) Bylebyś za długo nie gryzła,to się przebije,zwłaszcza jeśli też szuka trwałego związku ;)

Gość nie cierpię PMS
hehe, raczej nie gryzę ;) bywam kąśliwa i w towarzystwie słynę z ciętego języka, ale nie wywyzszam się. Po prostu nie lubie jak ktoś zaczyna sobie pogrywać, albo wchodzic mi na głowę. Nie dla mnie przelotne znajomosci, jakos mnie nie kręcą... i tak jakoś ostatnio zastanawiam się, czy źle trafiam, czy mam chaakter za mocny i powinnam bardziej popracowac nad sobą... a co do tych desek.. hmmm wlasnie myslałamz ze facetów kreca chude dziewczyny...

Gość jestes decha i tyle
a w ogole to nie rozumie, szukasz tu potwierdzenia ze mozesz byc dla kogos idealem? dziewczyno... to zalosne...

Gość nie cierpię PMS
dokladnie na to czekam i dokladnie to mialam na mysli wpisujac w temat dyskusji "jakie cechy faceci lubią w kobietach/potencjalnych partnerkach?" a jak tego nie rozumie to niech zrozumie...;)

"hehe, raczej nie gryzę bywam kąśliwa i w towarzystwie słynę z ciętego języka, ale nie wywyzszam się. Po prostu nie lubie jak ktoś zaczyna sobie pogrywać, albo wchodzic mi na głowę. Nie dla mnie przelotne znajomosci, jakos mnie nie kręcą... i tak jakoś ostatnio zastanawiam się, czy źle trafiam, czy mam chaakter za mocny i powinnam bardziej popracowac nad sobą... a co do tych desek.. hmmm wlasnie myslałamz ze facetów kreca chude dziewczyny..." Co do kąśliwości,to swego czasu w środowisku w którym się obracałem uchodziłem za "niekwestionowanego mistrza ciętej riposty".,więc Cię poniekąd rozumiem :P Szukaj dalej,w końcu znajdziesz; ale sama nie przeginaj z wchodzeniem na głowę komuś ;) Nie,faceci ogólnie nie lubią desek; może wygląda jak modelka,ale jak przyjdzie do czegoś gorętszego,to...