Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samsare

Prawdziwi Polacy ( faceci) sa cudownie romantyczni......

Polecane posty

Gość samsare

....mysle ze tego brakuje anglikom....tej glebi i wrazliwosci.... zauwazyliscie jak ( uogolniam) kazdy anglik jest cwany i mysli ze jest the best? Moze i sa przystojni (niektorzy)....ale brak im tego piekna ktore czasem jest w Polakach... http://www.youtube.com/watch?v=I0CGYH0hmC4

Gość PanKrolewicz
Zgadzam sie z autorka watku.:)

pan krolewicz --> widac miales wiecej doswiadczenia z brytyjczykami ode mnie :)

Gość misiokoala
nie wiedzialam ze romantyzm zalezy od pochodzenia nozzz ku*** mac :D:D

Gość andreita
tu jestesmy jak jedna,Si-xa :-)

Gość kredka bambino
piekno w Polakach?? To sie usmialam :D

Gość andreita
no,kredka bambino,nie przesadzaj w druga strone... Owszem,tez mozna znalezc :-)

Gość metemtyka
polscy faceci sa romantyczni???? buhaha a tozto super kawal! moze z 10% jeszcze sie do czegos nadaje ale reszta?

Gość up...
jezeli przyznajesz ,ze jest 10% romantykow to czego wiecej chciec?!

no to jak, jednej ma sie fuksnac a co z pozostalymi 9?? zreszta w tych czasach romantyzm to nie pierwsza cecha poszukiwana wsrod mezczyzn.. czasy krolewiczow na koniach sie skonczyly, zejdzmy na ziemie..

Gość sixa -bladzisz
takich czasow nigdy nie bylo,chyba,ze w bajkach. A krolewicz to byl dla jednej na tysiace!

Gość Move like jagger Maroon 5?
Do tego kto zalozyl ten temat nie uwierzysz ale wczoraj po przeczytaniu tego i wejsciu pod podany link az kupilam caly album Czerwonych Gitar na iTunes. :D Spodobalo sie to mojemu mezowi ktory jest wielkim fanem The Beatles i uwaza ze Czerwone Gitary to polscy beatlesi.

Gość christmas party
Bez sensu temat, romantyzm akurat nie jest tu kwestia narodowosci, bo jednak poslka kultura w tym wzgledzie nie rozni sie tak bardzo od brytyjskiej. Niektorzy Polacy/Brytyjczycy sa romantyczni, a niektorzy w ogole. Poza tym romantyzm jest dla ludzi sentymentalnych i wcale nie jest wyznacznikiem wartosci czlowieka czy zwiazku, bo po prostu nie wszyscy lubia taka cukierkowatosc.

Gość samsare
@ Move lIke jagger serio:)?? to super, ze kupilas CZerwone Gitary...bardzo lubie czasem posluchac.... wlasnie ta piosenka 'natchnela' mnie do napisania o romantyzmie.....wydaje mi sie ze Polacy ogolnie sa bardziej wrazliwi... ale wiem tez ze naprawde trudno znalezc takich facetow.... ktorzy naprawde potrafia KOCHAC, szalenczo pozdrawiam!

A propos czerwonych gitar, to za młodu się ich na słuchałam, bo tato ich lubił. Ostatnio często puszczam sobie kawałek Seweryna Krajewskiego 'Najpiękniejsza', ma coś w sobie.

Ano kupilam, kupilam. Maz Anglik lubi Beatlesow a czerwone gitary bardzo ich przypominaja, poza tym chyba te same lata kariery. A po przesluchaniu paru kawalkow Czerwonych Gitar na youtube, po tym jak natknelam sie tutaj na Twoj link samsare, kupilam caly ich album. Ta muzyka ma urok. Kurcze, 30, 40 lat temu, to byli mezczyzni. Nie to co teraz. :(

Posluchajcie sobie tej piosenki, posluchajcie o czym spiewaja. Miodzio dla uszu! To jest muzyka. Ale musicie przyznac, ze gdyby spiewali po angielsku to normalnie jak The Beatles? http://www.youtube.com/watch?v=rQ8rNcWQtYg

Gość czerwone gitarryyy
Naprtawde wierzycie, ze jak facet spiewa romantyczna piosenke to jest romantyczny? :D uwazajcie, bo sie zakochacie w 1 direction albo innym ciotowatym boysbandzie.