Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest normalne ?

Jak czulybyscie sie na moim miejscu ?

Polecane posty

Wiec tak moj partner ( z ktorym mam 5miesieczne dziecko ) pracuje za granica ja mieszkam na slasku ,on ogolnie jest z nad Morza przyjedzie do polski na swieta ale nie bedziemy ich razem spedzac bo on jedzie do swojej rodziny. Wytlumaczyl mi sie ze nie ma miejsca w aucie zeby nas zabral (on nie ma auta ale jedzie z bratem i jego zona z dziecmi ktory mieszka na slasku . A mi jest troche przykro z tego powodu bo chcialabym wkoncu poznac jego mame i reszte rodziny ktorych nie mialam mozliwosci wczesniej poznac przez duza odleglosc

Gość nie normalne i tyle
cos kreci ten twoj facet,macie dziecko ,on wraca po rozlace na swieta i nie spedzicie ich razem bo nie ma miejsca w aucie?przeciez to ty i dziecko powinniscie byc najwazniejsi!cos tu nie gra

Gość jak nie jak tak kurde !!!
przepraszam, ale jak to spedza swieta z rodzina?! Przeciez Wy jestescie jego rodzina !! (Ty i dzidzia) !!! co koles w ogole brak slow !

Gość herrr
rzeczywiście bardzo dziwne. Zadzwoń do "teściów" i powiedz jak bardzo Ci przykro że nie możecie spędzić razem świąt, chociaż bardzo byś chciała żeby zobaczyli wnuka :D

Gość nie normalne i tyle
sa jeszcze pociągi przecież,ja nie rozumiem takich relacji

Gość mała czarna lampka232323
pewnie zwyczajnie ma tam "drugą" rodzine...

Gość dla mnie to....
Czy jesteś pewna,ze jest wolny? Tzn czy nie ma żony? Ja miałam kiedyś faceta, który utrzymywał,ze byl kawalerem , nawet zamieszkaliśmy razem, zaszłam w upragnioną ciążę a pozniej sie okazało,ze byl żonaty. Mieszkaliśmy za granicą a jego żona w pl. i tez wiecznie bylo,ze jedzie do mamy itp ja nie mogłam jeździć do pl ze względu na ciążę.

Gość hfjhfkjas
macie dziecko i nie poznałaś jeszcze jego matki? A on chociaż przyznał się rodzinie że jest z Tobą?

to znaczy ja go rozumiem, ma tam żonę i dorastającą córkę, ale chyba powinien o nas też pomyśleć:( przecież NASZE dziecko jest jeszcze całkiem małe

Gość poiuytr12345
Ja z moim partnerem dziecka ani ślubu nie mamy, ale nie wyobrażam sobie spędzić świąt osobno (on też jest z innego miasta) Pierwszej gwiazdki, jak byliśmy ze sobą, to też wymyślił, że on będzie spędzać święta ze swoja rodziną, a ja mam spędzać ze swoją... Dla mnie to było chore, wiele kłótni i łez w poduszce zostało. Koniec końców spędziliśmy tamte święta razem - stanęło na moim. A Twój partner nie wpadł na pomysł, że może Tobie być przykro z tego powodu? Mówiłaś mu o tym? Dla mnie to jest chore. Rozumiem, że nie poznałaś jego rodziców, ale może oni by do was przyjechali w takim razie? Ich jest (chyba) mniej i moglibyście wszyscy razem spędzić święta. Pogadaj ze swoim facetem.

Gość dla mnie to....
No to wszystko jasne. Rodzina nic o Tobie nie wie a na święta musi jechac co by udawać przed żoną świętego stesknionego męża. Powinnaś powiadomić jego rodzinę o nowym członku rodziny.

my tylko ze sobą chodzimy a to będą piąte świeta nasze RAZEM bylismy ze sobą 2 miesiące jak byly pierwsze nasze święta - spędzilismy je razem...

Gość poiuytr12345
Jak to ma żonę? :O Chyba BYŁĄ ?? Może nikt z jego rodziny nie wie o Twoim istnieniu nawet?

obecną. oczywiście, że nie wiedzą, oszalałaś? dlatego go rozumiem, ale mi smutno

Gość poiuytr12345
Zrób jego żonie i rodzinie prezent gwiazdkowy i pojaw się na wigilii u jego rodziców z dzieckiem. Przedstawisz się, powiesz kim jesteś i czyjego potomka trzymasz na rękach i wyjdziesz. Czemu tylko Ty masz mieć spier*****e Święta?

nie chcę psuć jego życia. nie do pomyślenia dla mnie jest ten Twój pomysł, weź. i to jeszcze w święta. poradzimy sobie:(

jego rodzice o nas wiedzą, ale on nigdy nie mówił, że mnie potępiają. chciałabym ich poznać

Gość poiuytr12345
Ale to Ty jesteś jego życiem - obudź się... pozwól mu na wszystko, a do końca życia nie będziesz mieć normalnych świąt

nie piszcie z podszywem...

on się nie widział dawno z tą córką, ma teraz trudny okres. jego żona pewnie się czegoś domyśla, nie chcemy jej skrzywdzić

Gość poiuytr12345
co za szlachetność z waszej strony

co za szlachetność z waszej strony - nie ironizuj:( nie piszę, że wszystko jest ok, ale jakoś trwamy

Gość dla mnie to....
Dla niej krzywda jest niewiedza z jakim łajza jest związana. Ja natomiast powiadomilam żonę tego mojego pod koniec listopada,ze mieszkałam z jej mężem, który udawał kawalera i ze byłam w 7-mym miesiącu ciąży. Dlaczego tylko ja i moje dziecko miało cierpieć.

Gość dla mnie to....
A wiedziałaś,ze jest żonaty zanim zaszlas w ciążę?

zanim zaszłam - tak. ale nie zanim się zakochałam nie chcę jej ranić. to sympatyczna mądra kobieta. i ładna, z tego co mi pokazywał. nie mów na niego łajza - to wspaniały człowiek zresztą ona sobie poradzi, ja mam małe dziecko

PISZECIE Z PODSZYWEM DEBILE!!!!

mała czarna lampka232323 - mogłabyś nie być wulgarna na moim temacie? potrzebuję teraz dużo wsparcia.

Gość czy to jest normalne?
Ktos sie za mnie podszyl ,po zalozeniu tematu zasnelam. Moze zdradze wiecej szczegolow : moj partner nie lubi mojej matki wiec nie ma opcji zebysmy u mnie spedzili razem swieta , do niego jest 600km pociagiem jakies 8 ,10godz ,mam sie wybrac pociagiem z tak malym dzieckiem ? Jego matka i rodzenstwo wiedza o mnie i o dziecku z tym ze nigdy mnie nie widzieli ,rozmawialam z jego matka kilka razy przez tel i bylamobecna praktycznie zawsze gdy rozmawial z mama czy rodzenstwem

Gość olk
Łał ,kopnęłam bym w du..p..e niech sobie jedzie ale po powrocie Was( Ciebie i dziecko ) już powinno nie być .To powinny być Wasze wspólne święta ,pierwsze Waszego dziecka razem spędzone ,jakiś gnojek ten Twój facet .

Gość olk
Swoja drogą to mamusia mogła dupsko ruszyć i do Was na święta przyjechać ,skoro nie widziała nigdy wnuka ,wnuczki i Ciebie tez by poznała ,w tej sytuacji gdzie jest maluch to zrozumiałe ,dziwna rodzinka albo Twój facet ostro namieszał coś.