Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentaI cut

Imię wpływa na wygląd człowieka !!!

Polecane posty

Gość mentaI cut
@ diagnoza na imię oj co do Anki, Mirki i Alicji to się zgodzę. :P Olki są ZAKRĘCONE jak cholera, nerwowe, towarzyskie

Gość mentaI cut
Anki może piękne nie są, ale na pewno ładne, trudno znaleźć brzydulę wśród nich Przybylska, Dymna, Mucha, Dereszowska, Anja Orthodox, Anja Rubik, Czartoryska

Gość Nanetta
I tak jak mówiłam, wszystkie mają pełne kształty, no moze Rubikowa nie bardzo ale ona jest w sumie Anja wiec to sie nie liczy.

Gość mentaI cut
dobra idę się kąpać :D pozostawiam wam jeszcze do weryfikacji Baśkę. według mnie są fajne, nie mam nic do zarzucenia, ale widzę w ich urodzie taką prawidłowość, hehe. :P taką podłużną twarz, nie to żeby strasznie końską, ale trochę podłużną

Gość Nanetta
Basie są powsciagliwe.

Gość ewelllla
a eweliny?

Gość lonty1
ja wam opisze niektore imiona: Adam - nudny z malym pyrtkiem, nie myje uszu ,suchar Andrzej - wie co w zyciu najlepsze, jada wieprzmaki, chodzi jak gej , ciagnie alkohol az padnie Arek - pierdola, mysli ze wszyscy go lubia,a jest na odwrot Adrian - jara sie kreskowkami, gdy nikt nie patrzy biega w damskich ciuchach Agata - to przebiegla, zimna suka, daje dupy tylko bogatym Agnieszka - cicha woda, udaje cnotke,a w rzeczywistosci jest nimfomanka Alina - lubi chodzić do koleżanek na pierdy. Wszystkim rqbie dupę, a najbardziej interesuje ja to, kto z kim spi i kto kogo z kim zdradza Anna - to ładna dupa, ale pasożyt, każdego faceta wycycka do ostatniego grosza

Gość Nanetta
No co do Małgorzat to racja calkowita. Tereski za to sa dosc obludne, i nieprzyjemne, bardzo konfliktowe.

Gość lonty1
Ewelina - cicha myszka, ale wie co gdzie i jak, lubi dawac bezinteresownie

Gość A JA WIEM.....................
a Ewy? oprocz tego ze na czarno sie noszą, w moim przypadku to tez prawda, uwielbiam czarny kolor i bardzo mi pasuje

Gość lonty1
Gosia - jest arogancka, patrzy z pogarda na wszystkich facetów mających ch**a krótszego niż 20 centymetrów Eliza - jest perwersyjna i mało inteligentna, wyznaje zasadę: byle z kim, byle gdzie Celina - daje się obmacywać, lubi starszych facetów, lubi kleryków

Gość lonty1
Ewa - wykorzystuje każdą okazję do uprawiania seksu. Wierna to ona nie jest, lubi sie bzykac z byle kim

Gość Nanetta
Ewy takie słuzbistki, wszystko musi byc tip-top, przy linijce, z procedurami. czesto zatracaja sie w pracy.

Gość lonty1
Bożena - jest strasznie pobożna, lubi leżeć krzyżem, a wtedy możesz z nia robić wszystko Bogna - jest strasznie dziecinna. Co do ręki, to do buzi Bogusława - rzadko się myje, a potem się dziwi, że faceci nie chca jej zrobić minetki Beata - lubi pozycję na pieska, głosno krzyczy w czasie orgazmu, rozrywkowa, lubi sie bzykac z mlodszymi

Gość lonty1
Asia - jest przemądrzała i inteligentna, wie komu dać, a komu nie Barbara - to laska, z która jest cos nie tak. Czeka godzinami na swojego faceta, a gdy ten juz przyjdzie, nie chce mu dać dupy. I jak z tak wytrzymać? Ilona - szuka ciagle kandydata na męża, marzy o solidnym bolcu, ale nie daje dupy Irena - dobra z francuskiego, lubi szybkie numerki w samochodzie, uwaga: łapie na ciażę!

Gość lonty1
niebiesko zielona ja cie prosze

Gość lonty1
Iza - złosliwa, obrażalska, nie wie, czego chce, a chce tylko kasy, głono jęczy w czasie uprawiania seksu Janina - ma staroswieckie imię i staroswieckie pogldy, bzyka się od swięta i tylko po bożemu Jolanta - pózno zaczyna życie seksualne, erotomanka-gawędziarka,lubi towarzystwo mlodszych Justyna - to straszna zdzira. Leci na kasę, a gdy już gocia wycycka do cna, rzuca go dla bogatszego