Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /Samotna32/

Czy to w czymś pomoże? wzbudzijego zainteresowanie?

Polecane posty

Gość /Samotna32/

Mój facet ostatnio nie zwraca na mnie uwagi ,dawniej widział każdy mój nowy strój,włosy nawet sam kupował mi pomadki,perfumy a nawet pończochy,,teraz to nie widzi nawet zmiany koloru na moich włosach. seks też mało co go interesuje ,mówi że przesadzam jak chcę się kochać. Wszystko mu przeszkadza zaczyna tematy drażliwe co w końcu i tak dopowadza nas do kłótni bo w końcu nie wytrzymuje nerwowo,,,obraża się i wychodzi czasem idzie na noc do kumpla. Koleżanka mi doradza że mam robić to samo ,,mam wzbudzać w nim zazdrość to go odzyskam,,,ale jak to zrobić? gdy on mnie nie zauważa macie jakieś pomysły bo ja niestety nie mam:( a może on kogoś ma? znajoma tez tak mówi ale o tym nie myślę bo on brzydzi się zdradą,jak go zdobyć na nowo? ma któraś z was sposoby?

Gość Wisianka
Sorry ale ja tu widzę babę ,bo tylko wtedy facet jest taki... myślę że nie masz już o co walczyć on już należy do innej!

Gość Jak chcesz wzbudzic zazdrość
jak z tego co piszesz nie istniejesz dla niego :o

Gość /Samotna32/
Może i ma ale jestem pewna na 99% ze nie ma.

Gość dolonna
i po co się tak upokarzasz żebrząc o miłość jesteś załosna , skamlesz o uczucie a on cie przegania jak szczura miej kobieto trochę godności i szacunku do siebie

Gość /Samotna32/
Nie żebrze wiem że on mnie kocha ale nie wiem co się dzieje!?i co zrobić aby wróciły jego dawne uczucia on mówi że to ja się zmieniłam,że nie mam tego czegoś,pytam czego????jestem taka sama!