Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dagmarakrk

kiedy Waszym dzieciom.przestaly drzec nozki i brodka ?

Polecane posty

niemowle ma 14 tygodni juz ostatnio nie widzialam tych drzen i nie martwilam sie , ale dzis zadrzala mu lewa nozka , czy to.moze byc jeszcze niedojrzalosc ukladu nerwowego , czy to juz problem ??

Proponowalabym spytac o to lekarza.Moze to byc tak jak sugerujesz niedojrzaly uklad nerwowy a moze to byc cos innego,niekoniecznie powaznego.Mojej malej nogdy nie drzaly konczyny czy broda.Moi znajomi maja core 2.5 roku i tej malej tak sie trzesa rece ,ze bez przerwy wylewa picie z kubka ,wypadaja jej z rak zabawki itp.Oni nic z tym nie robia ale jak obserwuja ta mala to mam wrazenie ,ze jest to na tle nerwowym.Warto porozmawiac z lekarzem,zeby nie zrobic dziecku krzywdy na przyszlosc.

u mojego też tego nie było więc raczej bym nie obstawiała że to norma i bym nie pytała "kiedy przestały..."

ale ponoc wszystkim dzieciaczom tak drgaja na poczatku bo uklad nerwowy to nie sa drgawki tylko pare sekund drganie kilka tyg temu jak pytalam neurologa powiedziala ze to norma i wszystkie dzieci to przechodza pytanie tylko do kiedy to normalne a kiedy trzeba sie martwic to trwa ze 4 sekundy mozna tego latwo nie zauwazyc

Gość to znowu jest
amanda, tylko dlaczego zmieniłaś nick?

Widocznie nie wszystkim skoro kilka mam napisalo ,ze nie mialy tego problemu.Idz do lekarza ,innego tym razem ,tak dla pewnosci i bedziesz miala swiety spokuj .