Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaroT

Podnieca mnie jego obraczka...:-)

Polecane posty

Razem pracowalismy, bardzo atrakcyjny mezczyzna ponad przecietny 7 lat mlodszy:-) Nie moglabym sie oczywiscie z takim zwiazać ale raz po imprezie służbowej... Okazało się, że mimo młodego wieku bzyka się rewelacyjnie. Potem kontakt sie urwał, on awansował tylko sie mijaliśmy. Zapomniałam o nim ale kiedy się ożenił zaczął mnie rajcować od nowa 3 mies już to trwa tylko ciekawe czy jego jeszcze interesuje seks przygoda...

Gość *Natalia24*
Żałosne. Własnego życia nie masz? Zaobrączkowany = nieosiągalny. Zmień temat fantazji, bo kiedyś ktoś twojego faceta tak ci podprowadzi.

Gość Normalnych ludzi tak.
Po to się ją nosi przecież, by wszyscy wiedzieli, że zaobrączkowany osobnik jest zajęty.

Gość dgdgdgdddddddd
spróbuj to się dowiesz :)

faceci jak to z Wami jest?:) Czy faktycznie zaobrączkowany = zajęty?:)

Gość UYTRE
MNIE TEZ OD ZAWSZE POCIAGALY OBRACZKI U FACETOW... NORMALKA...TO WLAŚNIE TAKI WABIK WBREW POZOROM;)

Gość UYTRE
MOZE NOSI BO BABA MU KAŻE I DYM MU ROBI W DOMU?;) A TAK NAPRAWDE TO I TAK MYSLI O SKOKU W BOK? NIE WIEM...NIE ZNAM FACETA....POZA TYM SIEBIE NIE ZNAM DO KONCA A CO DOPIERO OBCEGO FACETA:)

Gość zaobrączkowany facet
"Podnieca mnie jego obraczka...:-)" Mam świadomosć istnienia osób tak upośledzonych. Noszę więc obraczkę jak apteczkę. Spotykam kogoś takiego jak autorka, daję jej obraczkę, ona robi nią sobie dobrze a ja dopisuję sobie do konta dobry uczynek.

MOZE NOSI BO BABA MU KAŻE I DYM MU ROBI W DOMU? A TAK NAPRAWDE TO I TAK MYSLI O SKOKU W BOK? NIE WIEM...NIE ZNAM FACETA....POZA TYM SIEBIE NIE ZNAM DO KONCA A CO DOPIERO OBCEGO FACETA Ja też go nie znam aż na tyle czy jest do tego zdolny jak to robliliśmy był wolny ale chyba seks z nim mogę uznać za najlepszy do tej pory :):):)

obrączki kupuję na kilogramy na bazarach od ruskich i cyganów za grosze mała rzecz a cieszy mnie, bo praktycznie nic mnie nie kosztuje zrobienia dobrego uczynku fetyszystkę, bo zrobi sobie dobrze szybko i satysfakcjonująco fantem, który nawet trudno potraktowac jak prezent

ty, cipulka nie rozumiem tu czegoś dlaczego sie seksisz z facetem, jeżeli podnieca cie obraczka?

Gość Normalnych ludzi tak.
Facet dla niej to dodatek do biżuterii :D

"ponad przecietny 7 lat mlodszy" albo jesteś ponadprzeciętnie stara dupa, albo twoja firma zatrudnia i nawet awansuje młodocianych.....

Nie chodzi mi obrączkę jako biżuterię, tylko fakt że jest żonaty:-P ma 28 lat więc raczej nie jest młodociany

Gość lkfsdlj
to może... zapytaj :)

mozna narobic z pazlotka po czekoladzie a potem oblozyc sie nimi. wyjdzie tanio i ful wypas w ilosci obraczek

Gość hehe no
A ja mam to szczeście,że obrączka czyni dla mnie mężczyznę aseksualnego, dzieci też :-)

Pracujemy ale z zeszłym roku dostał awans mijaliśmy się tylko czasem, nie mieliśmy kontaktu, dzwoniłam ostatnio do niego zapytac co u niego ale powiedział że to nie jest odpowiedni moment na rozmowę w sumie to był wieczór i miał oddzwonić ale nie zrobił tego jeszcze

Gość oni pracowali razem
tylko na imprezie służbowej

Najbardziej mi się podobało to w nim, że seks był jak z filmu bez żadnych takich przytulanek i technicznych niedociągnięć pod sam koniec był już tylko w krawacie podobało mi się to wszystko:) zmył się zaraz po, buziak w policzek i "do zobaczenia" bez zbędnych, niepotrzebnych rzeczy. Po upływie czasu chciałabym tak jeszcze raz. Teraqz może jest jeszcze lepszy był młodszy, jest żonaty, ma doświadczenie i fizycznie się zmienił jedna czy dwie zmarszczki w sumie dodały mu sexapealu ;)

Gość zegar biologiczny tyka
obrączka sugeruje, że facet wie JAK TO SIĘ ROBI dlatego gołębicę tak podnieca

nie wierzę, że on może być kochającym mężem, pasuje mi tylko na kochanka. Inteligenty, przystojny, zero romantyzmu. Nie wiem chyba wlaśnie chciał mieć kogoś przy boku ot tak i się hajtną