Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaroT

Podnieca mnie jego obraczka...:-)

Polecane posty

nie wiem czy to dobry pomysł... ale w sumie nie mam nic do stracenia...

Gość ooonnnnaaaa
Napisz mu swoj adres na wypadek gdyby miał ochote na spotkanie.

Gość ooonnnnaaaa
I napisz jeszcze tak : Nigdy z nikim nie było mi tak dobrze jak z Tobą, marzę by to powtórzyć... Cholernie mnie podniecasz.

Gość ooonnnnaaaa
Napisalas to wszystko??

Gość gfd
co za idiotka, klasyczny przykład jak koorewka chce sobie coś udowodnić..... Nie będziesz lepsza, nawet jak da ci to co chcesz od niego, to nie ma się z czego cieszyć, większość gówniarzy lubi zamoczyć nawet w byle czym. Nie musi być ładne ani mądre, ani się szanować. byle nie śmierdziało i jazda. To nie na tym polega życie, jesteś suką w cieczce?

Gość gfd
pogonił dzifce kota, a ta się chce mścić? żałosne hehe, dobrze, że jeszcze są uczciwi faceci. Ty dzifko nie masz zasad moralnych, założę sie że jesteś z rozbitej, niepełnej rodziny i nie miałaś ojca. Lub dawał innym na boku.

Gość ooonnnnaaaa
odpisal cos?? zmiescilas to w 1 sms czy ile mu wyslalas?

Gość gfd
jak znam życie to pewnie mają z ciebie niezłą polewkę. Ależ musi cię łiła swędzieć że robisz z siebie taką idiotkę. Jutro w pracy pewnie czekają cie spojrzenia z politowaniem albo smiechy po kątach.

"Jeśli myślisz, że namieszasz mi takimi ,,komplementami" w głowie to się mylisz. Nie chcę być niemiły bo w zasadzie nic do Ciebie nie mam ale nieładnie się tak narzucać;)"

Gość ooonnnnaaaa
To napisz jeszcze tak : Lubię takich niedostepnych :)

Gość ooonnnnaaaa
Pisz tak: Nie chce Ci namieszać, a może hmmm. faktycznie masz rację, chciałabym.. Jesteś świetny w łóżku, niesamowicie na mnie działasz, chciałabym spełniać Twoje wszystkie fantazje..;)

Gość ooonnnnaaaa
napisalas??

"Aha. Ostatnio dzwoniłaś do mnie wieczorem. Nie wiem co planujesz ale jeśli chcesz namieszać to od razu Ci mówię i to szczerze, że moja żona wie o mnie wszystko i nie powinna się teraz denerwować więc tak zapobiegawczo Cię informuję. Nie musi drugi raz o tym słuchać i Ty też nie powinnaś tracić swojej cennej energii którą możesz wykorzystać w inny sposób niż telefony. Szczególnie późnym wieczorem."

Gość ooonnnnaaaa
pisz: Mozemy sie kontaktowac jak bedziesz w pracy :)

Gość ooonnnnaaaa
Jak sie poddasz to nic z tego..

Wiem ale on ewidentnie daje mi kosza. Myślisz, że chce się ze mną pieprzyć pisząc mi takie rzeczy?

Gość ooonnnnaaaa
Wiesz co ja mam 22 lata, 2 lata temu uwiodłam 30letniego zonatego faeta. Na początku nie chcial miec ze mna nic wspolnego, pisałam do niego wlasnie takie sms... Pewnego wieczoru napisałam mu swoj adres, żeby wzial wino a ja czekam w seksownej bieliznie.. Przyjechal za pol godziny. :)

Gość ooonnnnaaaa
Starałam sie o niego przez miesiąc... Pisał mi takie sms jak ten Twoj, ignorował mnie i prosil bym dała mu spokoj .. Po tym spotkaniu jak przyjechal do mnie urwał kontakt nie odpisywał mi przez 2 tyg.. A potem sam zapytał czy możemy to powtorzyć, że nie moze zapomnieć. Przez rok wpadał 2x w tygodniu na ostry seks.

napisał, że nie powinna się denerwować czyli chyba ją zapylił jednak :D

Gość ooonnnnaaaa
powaznie, wiem jakie to podniecajace i jak cagnie do tego, dlatego Ci pisalam co masz pisac...

Oddałabym życie za seks z nim teraz :o Miałam już odpuścić ale skoro tak mówisz. A co się stało po roku?

Gość ooonnnnaaaa
mozesz uderzyc jak bedzie w poznej fazie ciazy, jak sie dziecko urodzi rowniez , ona nie ebdzie miala sily na seks, zreszta po porodzie nie beda mogli uprawiac seksu, potem nie bedzie miala ochoty...

Gość ooonnnnaaaa
Ja poznałam kogos.

Wiesz jaka ona chuda? Zamin jej brzuch urośnie ja chcę teraz ale w sumie długo wytrzymałam :) A myslisz, że jego to podnieca mimo że mi chamsko odpisuje?:)