Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaroT

Podnieca mnie jego obraczka...:-)

Polecane posty

Gość zegar biologiczny tyka
"Po upływie czasu chciałabym tak jeszcze raz" niech zgadnę.... za "jeden księżyc"?

Na chwilę obecną on mnie interesuje tylko i wyłącznie jeśli chodzi o seks.

Jestem rozwiedziona, nie chcę już żadnych związków, nigdy.

Nie komentuj jeśli nie masz nic sensowenego do powiedzenia :) Chodzi mi tylko o to czy myslicie, że chciałby jeszcze raz ze mną, czy żona faktycznie aż tak przeszkadza? Napisałabym mu jakieś fajnego smsa ale sama nie wiem co i jak, nie chcę się narzucać... Ostatnio było spotkanie gdzie mogliśmy porozmawiać a on był z nią.

Nie pasuje mi do niego to małżeństwo, ta laska ładna ale jest jak rzep przytula go i trzyma za rękę jak małe dziecko, on tego nie potrzebuje nie jest z tych!

Gość a z kim miał być
Z TOBĄ ????? ZNAJDŻ ROZWODNIKA !!!!

To wszystko jasne,mąż Cię zostawił..więc teraz musisz zająć się rozwalaniem czyjegoś małżeństwa.Swoją drogą weź go sobie.Skoro spaliście ze sobą na imprezie firmowej to on jest takim samym(...)jak i Ty.Mam nadzieję,że jego żona szybko się dowie o tym jak jej mąż nie ma jaj i kopnie go w cztery litery ;)

Gość sama nie wiem...
Bredzisz kobieto! Jesteś projektem tego forum, bo nie wierzę, że są takie debilki jak ty!

Nie zdradziłam męża, nie układało się. Był wtedy wolny ale w sumie niezłe z niego ziółko musiał mieć sporą praktykę bo zna się na rzeczy :)

Gość sama nie wiem...
taaaa, żona powinna konpnąć zdradzacza w dupę, a kochance wybić 4 jedynki :-p

Poza tym nie Tobie oceniać czy on jest dobrym mężem i czy rzeczywiście teraz nie kocha żony.Skąd możesz to wiedzieć?Poszukaj sobie kogoś innego.

Myślę, że nie kocha. On umie pięknie mówić i pewnie nie jedną zamota. Obserwowałam ich,] i to ona o niego zabiega. Cały czas koło niego skacze on jej coś szepnie do ucha itd i jest uszczęśliwiona. Myślę, że to prosta kobieta chociaż gust ma zarówno siebie umie zrobić jak i do facetów.

Widziałam jak w toalecie poprawiała sobie pończochy, nosi pas więc za to dam jej plusa i tym pewnie skusiła go do małżeństwa :):):)

Gość te marchewka....
czemu tłumaczysz się, że on był wolny jak założyłaś topik o wilgotniejących ci udach na widok obrączki?

Gość kanapkazmasłem
mnie podnieca obraczka mojego meza

Wtedy był teraz nie jest i fakt, że posiada partnerkę wbudził moje zainteresowanie jego osobą na nowo, jestem ciekawa czy nauczyła go czegoś nowego

Karot ale Ty jesteś inteligentna inaczej..Nie znasz jej.To,że Ty byś faceta zainteresowała tylko tyłkiem(bo jak widać niczym innym byś nie dała rady)-nie oznacza,że ona w ten sposób to zrobiła.

Gość te marcheW
"jestem ciekawa czy nauczyła go czegoś nowego" Przecież wiesz, że twój men ma dla każdego coś miłego. Jesteś doświadczoną (i to ponoć wielokrotnie!) kobietą. Powinnaś więc WIEDZIEĆ, że nauczyła. A to czego nauczyła akurat ona i tak sie nigdy nie dowiesz.

Gość ale ją ciekawi to
jakiego nowego syfa mu przyniosła

Proponuję zapytać się jego żony czy jej to nie będzie przeszkadzać. Jesteś taka pewna jego osobowości, że aż mierzwi :/, skąd ty możesz wiedzieć jaki on jest, skoro łączyło was przez chwilę tylko łóżko, z twarzy? Nie rozśmieszaj mnie. No i co jest takiego fajnego w rozbijaniu czyjegoś małżeństwa?

Gość amerykaniepiszglupot
Sucz.

Gość co za glupia stara bladź
mlody facet porucha, a potem opowie kumplom o twojej rozepchanej cipie, wielkiej dupie i wiszacych cycach, powodzenia :D

Gość hehe no
Jakie prowo, mało jest lasek,które podnieca obrączka, albo chociaż to,że facet jest zajęty? I to się wcześnie objawia.Mi koleżanka odbiła faceta jak obie miałyśmy 16 lat, a jaka była przy tym przebiegła,najpierw nas zeswatała niemal na siłę,jak już zobaczyła,że nam razem dobrze to zaczęła odstawiać cyrki, do mnie przychodziła i płakała nie wiem czego oczekiwała, potem go rwała na oczach całej szkoły, kurde teraz to bym jej kota od razu pogoniła, ale młode i głupie to kiedyś było.Reasumując wyrafinowane kurestwo ma się we krwi albo się go nie ma, i tyle.Ja o uważam,że to jest jakieś zaburzenie psychiczne,że każdy zajęci faceci wydają się bardziej pciągający, są takie agentki,że tylko z zajętymi albo zaobrączkowanymi bajerują ,,zwykli'' ich nie kręca, to trzeba leczyć, ja nie wiem może instynkt dominacji i rywalizacji działa nie w tej dziedzinie co trzeba?

Seks nie oznacza rozbijania małżeństewa ona nie musi wiedzieć :)