Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaroT

Podnieca mnie jego obraczka...:-)

Polecane posty

Gość a niech próbuje jak chce
zobaaczymy ile warte są zasady tego gościa:)

Może po prostu nie chciał być już kawalerem, chciał mieć dziecko..? Różne mogą być powody:)

Gość żałosne........
To, że zabawił się z autorką, bo jest łatwą laską na jedną noc, nie znaczy, że nie kocha żony. Znam mocno imprezowych facetów, którzy po ślubie spokornieli i chodzą jak w zegarku. Są na to różne sposoby. Jedne żony są ciągle niezdobyte, inne po prostu dbają o swojego faceta... byle osiągnąć cel.

Ona jest pieszczotką, przytulanką. A on konkretnym facetem, kochankiem, nie mężem. Nie rozumiecie o co mi chodzi...

Nie musiałby jej mówić przecież nikt nie musiałby cierpieć.

skoro tak pytasz to chyba przeczuwasz, że on się zgodzi w końcu.....:)

Odczep się, nie zadawaj mi takich pytań, NIE INTERESUJE MNIE JEGO ŻONA. Interesuje mnie on.

A odpowiedz na moje pytanie: myslisz, ze on się skusi?:):):) z Twoich pytan to wnioskuję

On jest odpowiedzialny za swoją rodzinę niech więc wybiera ;)

Gość kolejny frustrat na kafe
Karot, powiem Ci tak: jak smski i propozycje nie podziałają to proponuję zaaranżować sytuację sam na sam i po prostu bez ceregieli zrobić mu lodzika. Nie sądzę, żeby chciał Cię powstrzymywać:) A po jednym razie kolejny będzie dla niego łatwiejszy.

Gość do ŚOR
jak to co takimi k.wami kieruje? nie rozumiesz, że baba robi się stara (mówi o facecie młodszym o 7 lat) nie ma nikogo, bo żaden jej nie chce i panicznie się tego boi. W swoim akcie desperacji woli być kochanką żeby tylko choć na chwilkę kogoś mieć i poczuć namiastkę normalnego życia łahahhaa stara biedna kobieta woli powiedzieć, że podnieca ją jego obrączka niż powiedzieć "nikt mnie nie chce i będę wszędzie próbować za wszelką cenę" GŁOWA SIWIEJE A DU.PA SZALEJE!

Gość żałosne........
ach tak...... kusisz, ale to on jest odpowiedzialny..... za seks są odpowiedzialne 2 osoby. Jeżeli kochanka wie, że jest kochanką, to jest żałosna, bo nie stać ją na własnego faceta i jeszcze świadomie krzywdzi kogoś niewinnego.

Gość do wpisu wyżej
DO ŚOZ

Zrobić mu lodzika...:) Tylko jak. Nie przyjdę do niego w pracy i nie zacznę tego robić będzie się bał, że ktoś wejdzie nawet jego sekretarka... w sumie też bym sie bała :D

Gość magdalena86m
gdyby takie szmacicho wyciągnęłoby łapy po mojego faceta, to odjebałabym Cie na miejscu. Takie jak ty trzeba utylizować i zakopywać..

a gdybym tak zaczęła od lodzika to pewnie dalej by się potoczyło...

Nie wiem czy się skusi, mam nadzieję, że nie, a ty zostaniesz z niczym :). On jest odpowiedzialny, ale ty na prawdę nie masz sumienia aby wbijać klin w rodzinę? do ŚOZ zdaję sobie z tego sprawę, jednak może moje pytania wywołają w niej na tyle silny dysonans poznawczy, że jednak zmieni zdanie i zacznie się zachowywać jak człowiek, a nie ścierwo.

Ile będzie się opierał co to on jest jakąś dziewicą orleańską?:O