Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaeeeeeeeeetttaaaa

prosze pomozcie, chodzi o meza w delegacji

Polecane posty

Moj maz jest wlascicielem duzej firmy, wyjezdza na 5 dni w delegacje na drugi koniec polski. Zyjemy tak naprawde obok siebie, ciagle praca, pogon za pieniedzmi. Do tego mamy dziecko w wieku szkolnym, ktore takze potrzebuje duzo mojego czasu. Jednak mimo wszystko wierzylam, ze maz jest w porzadku wobec mnie, az do wczoraj. Otrzymalam telefon od pewnej kobiety, przedstawiajacej sie jako prostytutka, ze moj maz uczeszcza regularnie do burdeli, a ona byla jego ulubienica. powiedziala, ze duzo jej obiecal, ze sie nia zaopiekuje, ze wynajmie jej mieszkanie i bedzie ja utrzymywal, puszczala sie z nim za darmo, wierzac, ze tak sie stanie, ale on podobno mowil to po pijaku i slowa nie dotrzymal. Nie chcial jej zaplacic za uslugi i ona teraz w odwecie postanowilla mi wszystko o nim powiedziec. Opisala go dokladnie jak wyglada, podala jego nr telefonu prawdziwy i ''lewy'', powiedziala jakim samochodem jezdzi i wymienila imiona kilku pracownikow. Moj nr znalazla w internecie, bo ja tez mam wlasna firme i ona wie jaka. Wierrze jej. Moje zycie leglo w gruzach w jednej chwili. Powiedzialam mezowi, wyparl sie i powiedzial, ze jak wierze obcej babie to nie mamy o czym rozmawiac...

od samego początku było gruzowiskiem skoro zyliscie nie ze sobą a obok siebie. Kompletnie nie wiem czemu jestes zdziwiona?:O

Gość asienka1234
ale przypał. Wątpię, żeby to była jakaś prostytutka. W ich zawodzie pewnie jest pełno takich sytuacji i wątpię, żeby dzwoniły do każdej kobiety klienta. Myśle raczej, że jest to jakaś normalna kobieta, która albo chce rozbić wasz związek, albo faktycznie Cię z nią zdradzał, naobiecywal i teraz jest wkurzona.;)

Gość Fałszywa Tożsamość
nie ma to jak małżeństwa-wydmuszki, puste w środku :classic_cool:

Gość bdbdbbdbdbdbdbdo
22:35 tawet Twierdziła ze się spotykają od pol roku on wpada kiedy może łączył ich tylko sex ale teraz sprawy się pogmatwaly Jestem z nim od kilku lat mamy 2 letnie dziecko podała parę szczegółów których nie zna nikt obcy także nasze prywatne sprawy jego jeszcze nie ma jest niby u znajomego ona twierdziła ze maja się spotkac:[ --------------------------------jakos te tematy podobne:D:D:D

Gdyby prostytutka nie byla to by sie tak nie przedstawila. Byla bardzo wiarygodna. Podala mi imiona kolegow, ktorzy maja male dzieci i chodza razem z nim. Zamierzam poinformowac niektore zony, ale nie wiem czy to dobry pomysl.

Wy chyba zycia nie znacie, skoro uwazacie, ze to zmyslone. Nie musicie w nic wierzyc. Zapytam w innym miejscu.

I jeszcze jedno, staz malzenstwa zrobil swoje, za malo czasu sobie poswiecalismy, ale mielismy plany, zeby to nadrobic i zmienic. Wkradl sie poprostu maly kryzys, myslalam, ze maly, jednak wszystko poszlo nie w te strone.