Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NElii-Furqq

Kupujecie używane zabawki ????

Polecane posty

Gość NElii-Furqq

Zastanawiałam się nad tym...Dziecko pobawi się chwilke jedną zabawke i już sie mu nudzi a porządne kosztują sporo ,kupuję mu zabawki ale koszt jednej to zazwyczaj ok 100 zł...myślałam zeby od czasy do czASU coś kupic używanego co o tym myślicie?

Gość lukakalu
ja kupuje, ale tylko takie plastikowe, zadnych maskotek itp. widze jak te zabawki wygladaja, moim dziecku tez wygladaja jak nowe, a kosztuja przeciez kupe siana. trzeba porzadnie umyc i tyle.

Gość NElii-Furqq
NIe nie...Moje ma 8msc:) Chodzi mi o takie :)

takiej małej to w ogóle nie trzeba kupować zabawek, pobawi się trochę i zostawi bo nie są dla niej ciekawe więc po co kupować?

Gość grhgee
Ja mam masę zabawek po starszym synku - które zazwyczaj miałam za jakieś punkty z tesco czy cuś np. Żyrafka piłeczkowa, gąsiennica gawędziarka, uczydełko itp. Teraz mam bliźniaczki i dalej bawią się tymi zabawkami, a w międzyczasie (różnica wieku dzieci to 4 lata) bawiła się nimi córeczka szwagierki. Zabawki takie firmowe np. kieddeland, fp itp. są naprawdę dobre jakościowo i ja polecam używane. Sama teraz dla dziewczyne kupuję różne edukacyjne używane - kostki edukacyjne, mule itp. Szkoda kasy na nowe.

Gość ojtam ojtam
ja kupuje z allegro czy z tablicy i to zazwyczaj całe zestawy - są droższe ale jest wiele różnych zabawek i jeden koszt wysyłki - trzeba poszukać żeby znaleźć coś fajnego - ja sie nie zawiodłam ani raz: czyste, zadbane, w pełni działające a raz nawet z bateriami były wszystkie i sporo ich było

ja kupowałam zawsze z głową i dziecko sie nudziło szybko... Jeśli kupuję używane to tylko takie które można wyparzyć lub po dziecku któe już wszystkeigo nei bierze do buzi-bo nie wszystko da się wyparzyć,ale na ogół nowe i nie kupuję jak szalona z FP itp firm bo więcej się płaci za firmę a nie zabawkę,chociaż kilka z FP synw swoim życiu miał

Gość NElii-Furqq
no to hop:)

Gość to nie prawda ze
używane zabawki są zepsute albo zniszczone ! ja mam masę zestawów zabawek z FP czy Vtech i w 99% są jak nowe ten 1% to porysowane lekko jakieś przezroczyste plastykowe części tak to wszystko działa.A zapłacić za zestaw 300 zł zamiast 2000zł to jest różnica