Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikabcsivbsid

Jak zmusic ojca, żeby dawał pieniądze???

Polecane posty

Gość monikabcsivbsid

Mieszkamy we trójkę, ja mama i ojciec. Ja mam 19 lat. Moi rodzice od kilku lat nie odzywają się do siebie. Mój ojciec w domu ze wszystkiego korzysta, a nie daje wogóle pieniędzy, na opłaty, środki czystości, jedzenie. Cały dom musi utrzymywac moja mama za swoje pieniądze, bo ojciec sie wcale nie dokłada. Moja mama pracuje jako sprzątaczka zarabia ok tysiąc zł, ja mam niecały etat i zarabiam ok 700zł, a mój ojciec ma zarobki ok 2-3 tys i wydaje to na jakieś gadzety do samochodu albo drogie gry, a nie chce dac nawet 300zł na opłacenie prądu, mówi że to są jego pieniądze, jedzenie kupuje tylko sobie a do reszty nie chce się dokładac. Kłótnie nie pomagają, a wyrzucic go tez nie mozna bo jest współwlascicielem. Co zrobic żeby jako domownik dokładał się do opłat i zakupów?

Gość asienka1234
zgłoście żeby go wymeldowali z domu . Niech się sam utrzymuje sknerus jeden ;/

Gość monikabcsivbsid
nikt go nie wymelduje bo jest współwlascicielem mieszkania i nie mozna tak zrobic

Gość Ta co miala dosc
Ale wy tu ludzie glupoty wypisujecie, az szkoda slow. Twoja matka niech zlozy podanie do sadu o ustalenie rozdizlnosci majatkowej i o rozwod. Co ona rozumu nie ma zeby cos z tym zrobic? W sadzie niech przedstawi dowody platnosci rachunkow do dnia zlozenia podania i tyle.

Gość Ta co miala dosc
*rozdzielnosci - az sie od czytania niektorych komantarzy mozg wylacza...

Gość a ja na miejscu twojej matki
przestalabym płacić rachunki niech poodcinają co się da, moze się obudzi ksiazę