Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy ojciec/brat/cz mąż

Na co zasługuje taka kobieta z nieślubną ciążą!

Polecane posty

Gdy dowiaduje się że jego córka nawet w wieku 20 czy 30 albo i nawet 40 lat jest w nieślubnej ciąży powinien jej kazać leżeć i kopać jak psa. To samo mąż jak dowiaduje sięo zdradzie żony!!!

mężczyzn zostaw mi w spokoju. To że oni sobie moczą gdzie chcą to trudno, facet zawsze może się zapomnieć bo jak nie będzie miał seksu to spowoduje u niego agresje, będzie bił żone i dzieci, dokonywał gwałtów nawet na córce, dlatego facet niech robi co chce a kobieta niech się nie wtrąca wchodzenie męża a nawet zabieranie syna do burdelu bo wszyscy mężczyźni tak robią.

Gość dobre dobre dobre dobre
czy tu dzisiaj same denne prowa ?

Zdaję sobie sprawę, że piszesz to tylko po to aby kogoś (tutejsze użytkowniczki) podkurwić, jednak co mi tam - wejdę z tobą w dyskusję :P Zaczynając od początku - jesteś nędzną imitacją człowieka i hipokrytą najgorszej maści :). Nie wiem gdzie przeczytałeś te idiotyczne teorie odnośnie "jak facet nie zamoczy to...", ale jakby dawali międzynarodową nagrodę za głupotę to byłbyś na podium :). Co do burdelu to ciekawe uogólnienie stawiasz, wszak ja jestem facetem i tam nie chadzam. To tyle, a teraz zrób światu przysługę i się powieś :D.

Gość powiedz to wprost
"jak nie będzie miał seksu to spowoduje u niego agresje" powiedz to wprost jak bardzo ci tego brakuje jesteś jedną wielką agresją

Gość fjnjdcj
Ja myślę, że Tobą powinna się zainteresować prokuratura, albo psychiatryk i piszę to jako facet, który zdradę kobiet i mężczyzn traktuje na równi.

Mój mąż przed laty zgwałcił kobiete. Była to 15latka, wściekłam się, uderzyłam ją , kopnełam. Mój teść chciał wyrzucić ją i jej babke. W końcu spalił chatke gdzie one mieszkały, niestety zabił także jej babcie i w wyniku tego ona na szczęście straciła dziecko. Ale teraz nie wiem co będzie ze mną :(

Gość a z czego tu się cieszyć???
że jego córka będzie miałą zmarnowane życie!!!!???

Gość fjnjdcj
Tak po prawdzie to w dzisiejszych czasach w ogóle nie opłaca się być żadną matka, czy samotna, czy mężatką. zawsze to to samo gówno i syf i przekreślone życie.

Gość poza tym ja rozumiem ojców
którzy nawet zabijają swoje cóki w 9 miesiący ciąży. Po prostu wstyd im przed sąsiadami.

Gość t6gyhuji
Mąż powinien taką babe wywalić na zbity pysk!!! Brat ma swoje życie i nie musi niańczyć siostry. Ojciec powinien pozwolić by córka dostała trochę po dupie może się dziewczyna czegoś nauczy.