Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy ojciec/brat/cz mąż

Na CO ZASŁUGUJE KOBIETA KTÓRA RODZI NIEŚLUBNE DZIECI!

Polecane posty

Gość prawdziwy ojciec/brat/cz mąż

Na co zasługuje taka kobieta z nieślubną ciążą! Gdy dowiaduje się że jego córka nawet w wieku 20 czy 30 albo i nawet 40 lat jest w nieślubnej ciąży powinien jej kazać leżeć i kopać jak psa. To samo mąż jak dowiaduje sięo zdradzie żony!!! NIE ŻEBY POTEM CHŁOP PŁACIŁ ALIMENTY NA CUDZEGO BACHORA. ALBO OJCIEC POMAGAŁ FINANSOWA CÓRCE PRZY BĘKARCIE!!

Gość kanapkazmasłem
odp na Twoje pytanie: na to samo, na co zasługuje kobieta która rodzi dzieci ślubne

Gość Kklementyna
Na szacunek

Gość Kanapka ma rację
Mądry człowiek Ci odpowiedział, więc już sobie daruj. Nie Tobie oceniać innych idealny stworze.

widzę że autorka chyba ma z tym obecnie poroblem :D zasługuje na to samo co facet który jej to zrobił :D

Gość to nie autorka tylko
zjebany prawik21 z ogólnego topiku pewno jak jego stara była w ciąży to stary ja kopał i dlatego chłopak z takim gównem we łbie się urodził

no tak temat założył prawdziwy katolik który wie co to szacunek i miłość do bliźniego,tolerancja i miłosierdzie.

Gość izunia.87@tlen.pl
ja mam nie slubne dziecko i nie mam zamiaru wychodzić za mąż za ojca mojego dziecka bo jest mało dojrzały tak samo mało dojrzały jak autor tego bezsensu topiku.