Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwuona na maksa

dać mu w pysk?

Polecane posty

Gość wkurwuona na maksa

cześc, spotykalam się z pewnym facetem, umowilismy sie na spotkanie, to on nalegal, zgodzilam sie W dniu spotkania mial dac znac w sprawie szczegolow Nie odezwal sie, olał mnie zupelnie A pisalismy, ze soba intymne rzeczy bardzo, zaufalam mu Musimy miec niestety kontatk w pracy i dzis musze do niego zadzwonic I nie wiem jak sie zachowac Czy powiedziec co mysle czy udac, ze nic sie nie stalo i wyjasnic kwestie zawodowe?

Gość fjnjdcj
potraktuj go jak powietrze, jak zero, jakby był nikim. w ogóle z nim nie gadaj.

Gość wkurwuona na maksa
no niestety musze z nim gadac, obowiązki sluzbowe tego nie moge ominać :( i nie wiem jakie zachowanie bedzie lepsze czy mu wygarnac co o nim mysle - bo jak zachowam sie normalnie to pomysli, ze wszystko ok - zeby wiedzial co o takim zachowaniu mysle czy tez go olac zupelnie, zalatwic sprawy zawodowe i nara

Gość oeidbhii
nie no, oczywiście zadzwoń i załatw służbowe sprawy, poważnie, spokojnie, profesjonalnie, beż żalu czy pretensji w głosie, jakby nic się nigdy między Wami nie stało. Tylko jak go zobaczysz, to poślij mu kiedyś pogardliwe spojrzenie ;) Nie ma co się długo zastanawiać, analizować, układać jakies plany - facet jest zerem, niepoważnym dupkiem, trzymaj głowę wysoko i już nigdy nie zniżaj się do jego poziomu, jesteś warta o wiele więcej :)

Gość wkurwuona na maksa
po prostu mi przykro, nic zlego mu nie zrobilam, to ona nalegal na znajomosc, mialam watpliwosci, bo to powiazania zawodowe Ale zachowywal sie powaznie i rozsadnie I najgorsze, ze znamy sie dlugo i nie myslalam, ze tak mnie potraktuje Poczulam sie jak jakieś zero Nawet nie zdobyl się na slowo wyjasnienia, nic

Gość oeidbhii
ja tam bym już się nie zniżała i nie zaszczyciła go nawet odrobiną swojej uwagi, wygarnięcie mu będzie oznaczało, że ją to zabolało, że myślała, czekała... niech koleś się dowie, że jest nikim po takiej akcji, szkoda na niego czasu i nerwów

Gość wkurwuona na maksa
dobra to dzownie :) full profesjonalizm bedzioe :)

Gość oeidbhii
trzymam kciuki, daj znać czy się kajał :D

Gość wkurwuona na maksa
hahaha nie moge rozmowa trwała ok 30 sekund :D odbiera i - słucham? (glosik lekko niepewny, strachu troche) ja - cześć, sluchaj na twoj adres mailowy zamierzam wyslac .... tu mi przerwał i mowi - sluchaj jestem teraz w banku i jak tylko skoncze to oddzownie do Ciebie ja - ok, do pozniej zatem rozlaczylam sie i nie wiem nawet co powiedzial na koniec :)

Gość oeidbhii
dobrzeeeeeee, tak ma być, niech się czuje głupio i niech się denerwuje przed dzwonieniem do Ciebie, nawet jak ma to potrwać tylko chwilę, to mu się należy ;) Takich rzeczy się nie wybacza, tego typu błąd popełnia się raz i nigdy więcej, olał Cię i nawet powiedziałabym upokorzył, bo jakieś intymne rozmowy i propozycja spotkania to rzeczy dosyć zobowiązujące, jak nie zaszczycił Cię nawet głupią informacją że nie może bo coś, to nie ma co się w niego bawić, nie daj się, facet jest niepoważny, ja bym nie zmieniła relacji z zawodowej na nawet koleżeńską nawet jeśliby teraz wystosował najlepsze upoważnienie na świecie.

Gość oeidbhii
*usprawiedliwienie nie upoważnienie, w pracy jestem i mi się popieprzyło :D

Gość wkurwuona na maksa
takie zachowanie wskazuje tylko na to, ze mnie nie szanuje tak sie nie traktuej ludzi, ktorych lubisz szanujesdz itd A on sie deklarowal, jak to mnie baaaaaaardzo lubi, szanuje, jak mu sie podobam itd I te rozmowy przekroczyly granice kolezenskości znacznie Dlatego jest mi tak przykro, zaufalam mu w jakis sposob, otwarlam sie przed nim A tu ... no rozczarowalam się, a to boli najbardziej Nie wiem jakie by to musiało byc usprawiedliwienie, zebym jeszcze raz mu zaufala Nie moge sobie takiego wyobrazić :)

Gość wkurwuona na maksa
ach chcialabym mu dac w pysk, ale :) potem bym pewnie zalowala, bo to zbyt emocjonalne heh ciekawe czy szmata męska oddzowni :D uff jak mi się lepiej robi po tych wyzwiskach :)

Gość oeidbhii
oddzwoni, jak to służbowa sprawa a mówię Ci, daj sobie spokój z waleniem po pysku, złość i rozczarowanie Ci przejdzie za tydzień czy dwa i będziesz z siebie dumna, że zachowałaś się z taką klasą :) Nie ma co reagować emocjonalnie, bo tylko mu pokażesz, że Cię zranił, a po co mu dawać taką satysfakcję. Nic nie zyskasz ciosem w ryj oprócz chwilowej satysfakcji. Potem Ci tylko głupio bedzie

Gość wkurwuona na maksa
wiem, dlatego właśnie wolę sobie na forum popisać, co to bym mu nie zrobiła :) a zachowam się normalnie, uprzejmie, kulturalnie i z dystansem Tyle :) no jeśli nie oddzowni w sprawie służbowej to będzie głupszy niż myślę :)

Gość wkurwuona na maksa
nie wiedzialam, że w banku się zalatwia sprawy aż godzinę :D wiecie co coraz bardziej mi wstyd, że mu zaufałam jak mogłam być taka glupia Ale myślalam, że 34 letni gość to poważny czlowiek Myliłam się :)

Gość wkurwuona na maksa
boze!!!!!!!!!!!!!!! nie moge !! :D:D:D oddzownił i ... miał pretensje, że się do niego nie odzywam i "dlaczego taka oficjalna jesteś?? "

Gość oeidbhii
mam nadzieję, że mu nie tłumaczyłaś powodów? ;) on je doskonale zna nie daj się wciągnąć w tłumaczenie takich oczywistości, bo jemu wtedy wygodnie, może - i na bank będzie - grać zaskoczonego, kiedy Ty mu cierpliwie wszystko tłumaczysz a Ty się produkujesz i jeszcze uważasz, żeby właściwe słowa dobierać, jak to on zjebał :D jak nie wie o co cho, to znaczy że jest tępy i takie sytuacje będą normą, a jak mają być normą, to niech spada na drzewo sytuacja jest zbyt oczywista żeby mu ja tłumaczyć :) to on powinien się tłumaczyć i to najlepiej go już wtedy nie słuchać :D

Gość wkurwuona na maksa
nie rozmawialam z nim na ten temat Poi prostu kontynuowalam rozmowe zawodową :) zaraz po zakonczeniu rozmowy sms potem kolejny odpisalam krotko jednym zdaniem Nie tlumaczyl nic, przeprosil pozegnalam sie z nim i tyle potem wyslal mi jeszcze kilka smsow, ale juz nie odpisalam Niech sie buja padalec :)

Gość oeidbhii
No to super! Gratuluję :) Facet będzie miał nauczkę do końca życia :)

Gość oeidbhii
...a jak przeprosił to znaczy, że wie, za co ta nauczka. I co, proponuje kolejne spotkanie? Chyba nie jest aż tak naiwny? Kto mu uwierzy drugi raz? :/

Gość wkurwuona na maksa
nie, na razie dostaje wiadomosci, ze mu smutno a niech mu kurwa smutno :D jutro chce przyjsc do mnie do pracy coś ma ponoć do załatwienia Spoko, do pracy może sobie przychodzić i po 100 razy

Gość oeidbhii
tak trzymaj, nie daj mu przyzwyczaić się do myśli, że można tak traktować kobiety :)

Gość fgfdgdfgdfgd
autorko czy facet wykorzystał Cię po to aby przelecieć czy jak? jeśli tak to bardzo współczuję że trafiłaś na debila .. powinien dostac wpierdol

Gość wkurwuona na maksa
nie doszło do seksu a czy do tego dażył? zakładam, że tak W końcu to 34 letni gość to raczje nie chciał ze mną tylko rozmawiać Za wiele razy podkreślał jaka to atrakcyjna jestem wg niego On mi też się podobał, fizycznie nadal uważam obiektywnie, że jest bardzo atrakcyjny Szkoda tylko, że z charakterem gorzej :) wpierdol to od życia w końcu dostanie, trafi na jakąś ostrzejszą laskę to dostanie Mi się nie chce na niego sił marnować Myślę, że jutro jak go odpowiednio potraktuję to nie będzie juz żadnych smsów czy rozmów poza pracą :)