Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesie2012

zostało 10 dni boicie się

Polecane posty

Gość bojesie2012

ja normalnie w świecie oszalałam można nawet powiedzieć że zwariowałam przeżyłam już parę końców ale ten wydaję się najgorszy taki straszny

Gość bojesie2012
nikt sie nie boi?

Gość Joooolietka
Po co takie glupie tematy? Sami siebie nakrecacie:) przeciez ten kobiecych swiat a I ta medialna panika ma na celu promocje filmow itd. Bez sensu. A zakladajac ze cos sie wydarzy to chyba lepiej sie wybawic przez te 10 dni a nie rajcowac jak dzieci piecioletnie

Gość czarna_pszczoła
moim zdaniem końca nie będzie po pierwsze w biblii pisze że tylko bóg wie kiedy to będzie po drugie gdzie ten antychryst po trzecie przed końcem żydzi mają się nawrócić po czwarte gdzie odbudowana świątynia Salomona prawdę powiedziawszy sądzę że 21 ujawni się ufo

Gość lkmjl;mk;l
ja sie ciesze bo skonczy sie w koncu moj marny zywot, na samoboja odwagi nie mam

Gość z całym szacunkiem do
Majów i ich cywilizacji... nie wierzę, że człowiek jest w stanie przewidzieć koniec swiata. nie wierzę ani w ta, ani w zadne inne daty- podobnie jak zlewalam, ta cala pluskwe milenijna;)

Gość biedny student
nie boję się, i dobrze że będzie koniec świata, każdy będzie wtedy taki sam, na nic wasze pieniądze, w końcu będzie równość każdy dostanie to samo nikt się nie wykręci

Gość bojesie2012
ale te wszystkie artykuły mnie nakręcają czym więcej czytam tym bardziej się nakręcam ten dzień będzie okropny z nocy 20/21 pewnie nie zamknę oka eh żeby już był 22.12

btw ciekawe ile niektorzy zarobią na frajerstwie naiwnych ludzi?

bojesie to po co czytasz jakies bzdury?;)

Gość bojesie2012
dobre pytanie:P szukam artykułów które zaprzeczają tej dacie

Gość leon1234
Oczywiście, że żadnego końca świata nie będzie. Wprawdzie cała masa różnorodnych artykułów, tekstów, nowości utwierdza nas w przekonaniu że powinniśmy zacząć budować schron, to ja w to nie wierzę. Jedno z tego końca świata jest pozytywne: że człowiek sie trochę podedukuje w branży kosmosu, wszechświata, starozytnej historii itp. Jak dotąd nie wiedziałem co to hiperaktywność słońca, przebiegunowanie ziemi, asteroida i kiedy żyli Majowie. A dziś mo światopogląd jest o wiele szerszy. Przy okazji polecam: http://4lady.pl/juz-niedlugo-koniec-swiata/ I do sklikania w dniu 22 grudnia 2012 - pozdrawiam Leon

Gość zaskoczona bardzo
tylko Pan Bog wie kiedy bedzie koniec swiata - zreszta on sie juz dawno zaczal - powodzie huragany nienawusc ludzka zadza sexu i pieniedzy zawisc itp. sami sie wykanczamy nie potzrebna nam zadna wpjna i rozne te wydzimisie

ja się boję, co będzie za 2 dni, jak wrócę do roboty a uwaliłam przetarg i jest afera a nie tam jakieś końce świata

Ewa, głowa go góry. Nie przejmuj się przetargiem, bo za 10 dni i tak nic z tego by nie wyszło ;) :P a tak na poważnie, to masz 🌻 na pocieszenie ;)

Gość Ludzie nie rozumiecie nic..
z całym szacunkiem do Majów i ich cywilizacji... nie wierzę, że człowiek jest w stanie przewidzieć koniec swiata. nie wierzę ani w ta, ani w zadne inne daty- podobnie jak zlewalam, ta cala pluskwe milenijna Bardziej chodzi i Proroctwo Oriona które zbiega się z końcem cyklu w kalendarzu Majów..

Nie wiadomo co o co chodzi Majom.. A dla takich kultur nie tylko Majów ... Mimo że mieli świetnych astronowów

przecież to jest po to, by mieć władzę nad głupim ludem. Strach jest najlepszym narzędziem. Jak się głupstwo boi to łatwiej nimi sterować. Ile to już końców świata? Ile tych ostatecznych było? Ciekawe jaka data stanie się modna w 2013 roku.

By się bać czegoś najpierw trzeba zrozumieć i zbadać... dopiero strach ma sens i uzasadnienie a tu autor nawet nie wie czego się boi że kalendarz się komuś skończy.. Majowie wejdą w "erę wodnika" . nikt nie powiedział że akurat 21,12,2012 się wszystko skończy. chyba ze zaatakuja nas kosmici:D...

nic nie będzie bo ja okna zaczęłam myć i nie życzę sobie żadnych końców świata . :D

jak się zbada i zrozumie to już nie ma strachu tylko jest nauka. Boi się człowiek tylko tego czego nie rozumie. Przykład w starożytności: zaćmienie słońca wywoływało panikę. Łatwo można było ciemnotą sterować strasząc, że oto bóg się wkurzył i zabrał słońce. Przestało działać gdy lud się nauczył na czym to polega. Więc zbadane już nie straszy.