Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzyła moje dziecko

Uderzyła moje dziecko!!!! Ja byłam z córką na dworze

Polecane posty

Córka z koleżankami bawiły się, tam obok był chłopiec który lepił sobie bałwana a obok były jego sanki. Moja córka poszła go tylko spytać czy może sobie te sanki pożyczyć, matka chłopca i chłopiec zgodzili sie na pare minut. Potem tamten chłopiec chciał jej te sanki zabrać a moja córka popchneła go z całej siły na ziemie i kopneła. A ta mamuśka do mojej córki co robisz ty mała suko, jesteś taka sama jak twoja matka. Ja się śmiałam, ale tamta uderzyła ją w twarz. Nie wytrzymałam i chciałam ją uderzyć ale ona mnie pociągneła za włosy damska bokserka.

Gość cos za coś
zrobiłabym to samo jakby jakas jebana smarkula moje dziecko kopneła

Gość iooooooo-
0/10

Po 1 ona nie powinno uderzyć mojej córki bo ona jest dorosła kobieta a to mała niewinna i słodka dziewczynka. Po 2 powinna nauczyć syna szacunku do kobiet a nie wysyłać go i mówić jej by oddała mu sanki. A ona uderzyła ją!!! Jestem wkurzona, najchętniej zgłosiłabym to na policje.

Gość skoro twój bachor pożyczył
od kolegi sanki to należałoby oddać gdy ten chciał :o masz niewychowanego bachora, zrobiłabym tak samo, po pysku by dostała :o

Gość dfbsldkjfhbsal
A ty powinnaś te swoje "niewinne, słodkie" dziecko nauczyć, aby nie biło innych dzieci, gdy te chcą zwrotu swojej rzeczy. Powinna tej twojej córce jeszcze kopa zasadzić, może by jej rozum z dupy do głowy wrócił, bo widocznie twoja córka ma rozum w tyłku, tak jak ty, głupia babo!

Gość dfbsldkjfhbsal
A ty powinnaś te swoje "niewinne, słodkie" dziecko nauczyć, aby nie biło innych dzieci, gdy te chcą zwrotu swojej rzeczy. Powinna tej twojej córce jeszcze kopa zasadzić, może by jej rozum z dupy do głowy wrócił, bo widocznie twoja córka ma rozum w tyłku, tak jak ty, głupia babo!

Gość kałasznikow pana władka
Gdyby moje dziecko uderzyło inne dziecko zareagowałbym od razu i je przynajmniej skarcił. A ty bezmózgi babsztylu stałaś i się tylko śmiałaś, więc ktoś musiał zareagować. Skoro ty nie umiesz na takie reakcje swojego dziecka zwracać odpowiedniej uwagi, zapamiętaj sobie do końca życia, że wielu rodziców będzie takich, którzy zareagują i dadzą nauczkę głupiemu bachorowi, którego własna matka wychować nie umie i jeszcze stoi i się śmieje jak tępa kretynka!

Gość :::...:::
"mała niewinna i słodka dziewczynka" - rozpuszczony bachor co sie nie umie zachowac.

Gość wersalka z upki
no i dobrze zrobiła, pokazała wam miejsce w szeregu :D

Gość prowo prowo
0/10

Gość Z doswiadczenia to Ci powiem
-1/10. Jeszcze tobie powinna dac w pyszcz, moze bys glupich prowos nie pisala.

Gość szamszamamaszmasz
Kiedyś miałam podobną sytuację. Na placu zabaw moja córka bawiła się wózeczkiem (swoim) i siadła sobie na ławeczkę dla dzieci. Córka sąsiadki z bloku z naprzeciwka, podeszła do niej znienacka od tyłu i kopnęła ją w plecy, aż moją córkę odrzuciło. Sąsiadka patrzy i szczerzy się głupio i totalnie zero reakcji, więc jak złapałam jej bachora za fraki, tak nauczyłam latać. Ale tak ją majtnęłam, że mordą w piach zaryła. A ta dopiero z mordą do mnie. Jak ja się wkurzyłam, jak pojechałam jej od różnych, aż inni sąsiedzi do okien się zlecieli. Wyzwałam ją, jej głupiego bachora i jeszcze ją oplułam :D W każdym razie jej bachorek nigdy więcej nie podszedł do mojej córki, a i z głupią krową więcej zatarczek nie miałam :D

Gość cirrusik
i Ty patologia i ta kobieta patologia