Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzyła moje dziecko

Uderzyła moje dziecko i o mało by mnie nie zabiła!

Polecane posty

Gość uderzyła moje dziecko

Córka z koleżankami bawiły się, tam obok był chłopiec który lepił sobie bałwana a obok były jego sanki. Moja córka poszła go tylko spytać czy może sobie te sanki pożyczyć, matka chłopca i chłopiec zgodzili sie na pare minut. Potem tamten chłopiec chciał jej te sanki zabrać a moja córka popchneła go z całej siły na ziemie i kopneła. A ta mamuśka do mojej córki co robisz ty mała suko, jesteś taka sama jak twoja matka. Ja się śmiałam, ale tamta uderzyła ją w twarz. Nie wytrzymałam i chciałam ją uderzyć ale ona mnie pociągneła za włosy damska bokserka.

Gość kfsjo
ale patologia... obie jesteście siebie warte, a Wasze dzieci będą takie same agresory jak wy :(

A czy Twój śmiech był na miejscu podczas gdy Twoja córka zachowała się nie ładnie?:) Oczywiście co do mamy chłopca to chyba nie muszą pisać,że okropnie się zachowała i co o niej myślę.....;)

srali muchy bedzie wiosna i wyrosnie mi tutaj sosna PS: Twoja córcia od innego dzieciaka niezle by bęcki zebrala ,że chyba by sie z sniegu nie wygrzebala o wlasny ch silach, za swoja reakcje, ale basnie i wasnie dalej tu sobie pisz jak ci sie nudzi i szuklasz wrazen :D

Gość prwda jak prawda
Za ten śmiech to Ty powinnaś dostać po pysku :D Ode mnie byś dostałą gdyby ta mała suka potraktowała w ten sposób mojego syna, a Ty być się zaśmiała z tego :D

Gość jhhhn
I tak ma być. Może za to popchnięcie powinna ci jeszcze podziękować, ty kretynko?

Gość kredka bambino
smialas sie bo twoje niewychowane dziecko kopnelo inne? Co za zenada :o

Gość do toksycznej
He he dobry tekst. Znałam srały muchy będzie wiosna,ale końcówki o sośnie nie słyszałam :D A co do tematu to niestety mój syn jest taki,że nie odda jak go inne dziecko uderzy,bo przecież mówiłam,że nie wolno uderzyć drugiego człowieka :( I teraz on co najwyżej powie do takiego dziecka że się źle zachowało i na pewno nie odwiedzi go Mikołaj... ma 4 lata. I po co było się starac i wychowywać? Też sądzę że to prowokacja choć takie ordynusy jak autorka się zdarzają i niestety wychowują potem takie snoby.

Gość Kifxvjg
Tez bym ja uderzyła bo ja mojego syna uczę zeby nie bił a ty głupia Autorko zamiast córce przetłumaczyć ze musi oddać bo nie jej to ty jeszcze sie śmiejesz zarobilabys w pysk za takie coś.....widocznie matka tego chłopca miała racje tak nazywajaca jA i ciebie