Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorciaaa84

Sukienka na sylwestra

Polecane posty

Gość ofon2
okropna!!!

Gruszeczko widze ze nie szczedzisz slow krytyki. I co jak ja zaloze to beda wytykali mnie palcami czy co?

jeśli zarabiasz ciałem i na sylwestra idziesz do pracy zarabiać ciałem, to jak najbardziej. Jeśli nie, to ogarnij się i zacznij wyrabiać gust, bo będzie za późno.

Musze was zasmucic bo akurat zarabiam glowa i swoimi pomyslami. A jesli chodzi o cialo to nie boje sie go pokazywac.

Gość sdfghjkolp
mi sie nie podoba, jest tandetna jak z bazaru, ubierz coś z klasą :-)

Gość sdfghjkolp
a może coś firmy ASOS?

Gość autorko.. ..
nie obrazaj sie ale tak, nie ciebie internauci chca personalnie skrytykowac tylko Twoj sylwestrowy wybór a to nie to samo... mi tez podobaja sie mocno wyciete, podkreslajace "kobiece walory" kiecki ale ta ze zdjecia naprawde sprawia wrazenie tandetnej i nadaje sie o najwyzej na kicz party bo jest w zlym guscie, brak jej finezji, wyrafinowania czyli klasy po prostu. Szukaj dalej czegos stosowniejszego

Ja chciałam Ci pomóc, pokazać coś co będzie seksi ale i elegancke.. sama nosze mocno wyciete bulzki czy kiecki ale one sa dosyc eleganckie

jebie do reszty? rozumiem, ze sylwester masz pracujący? bo to to to sie do niczego innego nie nadaje;O