Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam 25 lat i trójkę dzieci :)

Czy są tu młode mamy mające więcej niż dwójkę dzieci? :)

Polecane posty

Jak sobie radzicie? Ja mam przesrane, nie chce mi się nawet kapać codziennie, chodzę w rozciagniętych dresach, mam zniszczoną figurę i męża ciągle w pracy :( Mamy trójkę 5, 3 i roczniaka 9

Tak,ale z znacznie wiekszym odstepie wiekowym ,(pomijam blizniaki) im wieksza roznica wiekowa tym nie ma takiego urwania glowy jak niemal przy równoilatkach :o Przedzial wiekowy miedzy dziecmi w naszej sytuacji bardzo komfortowo wplywa na harmonie,ład i sklad domu.Przy małej roznicy wieku watpie by tak gladko to wyglądało

Gość ja mam 28 l i 3 dzieci
kapie sie codziennie a czasem i dwa razy dziennie, przed kazdym wyjsciem z domu, a wychodze kazdego dnia sie ladnie ubieram imaluje, ukladam wlosy. Dzieci tez s czyste, porzadnie ubrane i nie rozczochrane ale wiadomo to dzieci wiec w ferworze zabawy fryzury sie niszcza. W kazdym razie nie czuje sie zaniedbana. Owszem po domu nosze leginsy i tunike albo cieplejszy sweter bo ostatnio chlodno, ale czesto zakladam kozaczki i sukienke mini i wtedy sie bardzo dobrze czuje. Dni kiedy mi sie nic nie chce tez sa. Dzis np taki jest. Pranie czeka na powieszenie, dzieci maja czas wolny, a ja leze w óku pod kocykiem i bawie sie komputerem. Ale jutro koniec laby, o 7 rano wyjscie z domu i rozwózka po przedszkolach, powrót bardzo pónym wieczorem, czwartek i pt tak samo wiec dzis korzystam.

No sorry, ale ja nie założę mini, skoro ważę 100 kg :D

To sie wez za siebie i zrzuc zbedne sadlo. Tez wazylam prawie 100 a dzis waze 55. Wlozylam w to sporo wysilku ale sie oplacilo bo czuje sie dobrze we wlasnym ciele i przestalam miec takie podejscie do zycia jak ty ze nic mi sie nie chce. Wlasnie mi sie chce chocby wyjsc do sklepu kupic sobie jakis fajny ciuszek albo slicznie pachnacy kosmetyk.

JAk schudłaś?

Gość nonie kumama
3 bachorów!! masakra do potęgi entej...:O

Gość tak z ciekwosci
ja mam 28 l i 3 dzieci wiosenna to Ty?

diety, cwiczenia, sporo ruchu, systematycznosc i wielka sila woli, konsekwencja i dalo rade. Nadal sie odchudzam bo chce jeszcze kilka kg zrzucic zeby osiagnac swoj ideal ale to juz kosmetyka o i tak nosze rozmiar S.