Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloniusia

podgrzewacz wosku do depilacji??

Polecane posty

Gość kloniusia

czy któraś z was posiada taki zestaw do depilacji w domu?? chciałam się zapytać czy jesteście z niego zadowolone i czy jest skuteczny...? nie wiedziałam co chcę dostać na gwiazdkę i pomyślałam właśnie że to byłby dobry prezent gdyż kiedyś rozmyślałam zakup tego zestawu. używam depilatora ale depilowanie nim jest pracochłonne i zajmuję dużo czasu :/

Gość kluska warszawska
ja mam i jest super, na allegro kosztowal ok 30-40 zl. dokupujesz sobie potem wosk, najlepiej ZIELONY, NIEPUDROWY (wosk kupuję w sklepie fryzjerskim ok 8 zł) i paski fizelinowe. Mam bardzo grube czarne włosy, ale jak wydepiluję to spokój na ok. 2 tygodnie. włosy się z czasem osłabiają. depiluję ręce i nogi, pachy mnie bolą. i bardzo wazne : CIEPŁY WOSK NAKŁADAMY Z WŁOSEM, A ZRYWAMY POD WŁOS. ja na początku robiłam odwrotnie :/ ciapa jestem.

Gość kloniusia
oooo jak miło , nie mam już problemu co chcę dostać myślę że to będzie dobry pomysł. paszki to jadę depilatorem :)

Gość stein
mam ten gdzie podgrzewa sie wosk i patyczkiem naklada na miejsca do depilacji. To tez jest pracochlonne, i trzeba miec do tego smykalke. nie jestem Kosmetyczka, wiec sama sobie radze i powiem , ze: pachy bez problemu, okolice bikini tez, na nogi sie nie nadaje (ciezko rozprowadzic ) chyba ze sie bardzo uprzesz, powiem tak: male miejsca do depilacji bez problemu, za to calkowite bikini - jesooooooooo jak boli!!!!!! Nie pisze, zeby Cie zniechecic czy namowic, po prostu dziele sie swoim doswiadczeniem.

Gość kluska warszawska
tak ale ten wosk o którym ja napisałam jest bardzo wygodny, bo wosk jest w takiej "kapsule" taka mała cegła z rolką i bierze się ciepłą "cegłę" i jedzie po nodze. bardzo wygodne, a potem pasek i zrywamy. ja mam bardzo mocne włosy, ale z tego jestem bardzo zadowolona. kolejne razy mniej bolą.

ja właśnie kupiłam podgrzewacz i woski, używałam tego już na praktyce zawodowej więc śmiało mogę taki zestawik polecić. Najlepiej właśnie podgrzewacz z bazą taki do wkładów z woskiem. Wosk, o którym pisze stein to wosk w puszce, jest niewygodny w nakładaniu, pracochłonny bardzo raczej nie polecam.

Gość kloniusia
mnie oczywiście chodziło o podgrzewacz z bazą do wkładów :) już nie mogę się doczekać kiedy potraktuje woskiem moje włoski he he :) tylko musze najpierw zapuścić :)

Gość gość
WOSK DO DEPILACJI HB - działa, u mnie robi różnicę i w zasadzie totalnie odmienił sytuację. W tym momencie moja cera wygląda naprawdę w porządku, nie mam z nią żadnych problemów, a bywało naprawdę ciężko. W tym momencie nawet tygodniami nie muszę niczego robić.