Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morelaaa6

miesiączka....

Polecane posty

Mam pewien problem . Miesiączka spóźnia mi się już 9 dzień . Ciąża raczej nie wchodzi w grę , ponieważ przytulałam się z chłopakiem przez majtki , w dodatku on nawet nie doszedł i to było już po okresie płodnym . W tym miesiącu byłam przeziębiona dwa razy . Raz tylko katar i kaszel , drugim razem troszkę poważniej po imprezie . Ostry ból brzucha , ostry ból gardła , wysoka gorączka , dreszcze . W dodatku byłam się wysikać na dworze , ponieważ tam nie było żadnej ubikacji . Obawiam się że mogłam złapać jakąś infekcję czy coś . Jeszcze przez tą chorobę chyba straciłam troszkę na wadze . Dodam jeszcze że praktycznie codziennie mam objawy jak przed miesiączką (czyli troszkę mnie boli brzuch , czuję ciężkość w tamtym miejscu) , to jest tak jak by miesiączka chciała się zacząć ale nie może . Może miałyście podobne przypadki ? Jeśli tak to proszę o pomoc bo już nie wiem co mam robić .

Gość depesza
ja mialam raz spoznienie 2 tyg - bylam w Irlandii i oje cialo bylo zdezorientowane, raz bylam przeziebiona a potem wyjechalam do Niemiec i spoznil mi sie 20 dni wiec wszytsko mozliwe a zawsze mam jak w zegarku