Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hurrra!!Swieta!

Stopa przebija sie przez brzuch?

Polecane posty

Gość Hurrra!!Swieta!
Gość ta, mam 35 lat
wygląda na prawdziwą stopę, ale sama nie wiem czy to mozliwe. Wydaje mi się, że jednak nie

Gość hhhahahhahahahhahahhaha
ale Ty glupia jestes...zal, co Ty przekazesz swojemy dziecku, skoro taka tepawa jestes;/ tak, to PHOTOSHOP a nie fotoszop:)

Gość Hurrra!!Swieta!
Malucha mam sporego i dosc silnie wypycha nogi ale tylko sie robia takie guzy jakby gule, wzgorza a nie zarys stopy. Czy komus sie tak zdarzylo jak na zdjeciu? :)

Mnie sie nie zdazylo aczkolwiek bardzo dobrze wiedzialam kiedy mala przekrecila sie glowka w dol.myslalam ,ze mi brzuch rozerwie i wyskoczy jak na "obcym" :P

Gość hfdhkjfxrtjkvcf
mi jak córka raz stopy wysadziła to było czuć pod ręką jakby małe palce wypychały się na zewnątrz (były to okoloce mojego pępka) ale żeby było widać zarys całej stopy to nie dodam że to potwornie bolało :-) a mała ma pokaźne stópki :-P

Gość ccccvvvvbbbnnnn
up

Gość hfjfjf
Tak,ale po odejsciu wod

Gość Kklementyna
Zależy jak umiejscowienia jest dziecko Moja siostra miała ciaze która w całości poszła w brzuch, i jak sie kładą na boku to było widać gdzie mały miał głowę, plecy, jak uderzał noga to było widać zarys stopy ale taki słabo zarysowany , natomiast piątka była wyraźna