Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem z wachocka

Gdzie kupic ladne buty - kozaki do kolan, na koturnie??

Polecane posty

Gość jestem z wachocka

Potrzebuje czarne kozaki do codziennego chodzenia, proste bez udziwnien, z dopasowana cholewka. Nie moge znalezc bo albo nie ma, albo cholewa za szeroka. Zazwyczaj buty do lazenia kupuje w deichmanie ale w tym roku nie bylo nic. Nigdzie nie ma ladnych butow, sama tandeta, albo brazy. Na obcasie kozakow tez nie ma. Pomocy, moze ktos widzial? (Cena do 300zl) Dzieki!! :)

Gość kex
może w miesnym?

Gość jestem z wachocka
no... ze tez mi to do glowy nie przyszlo....

Gość kex
bo jestes z wąchocka

Gość jestem z wachocka
pewnie tak

Gość jestem z wachocka
heej

Gość agikusia
a maja być nowiutkie czy wchodza w gre buty na obcasie oryginalne mega zadbane?

Gość jestem z wachocka
raczej nowe, chodzilo mi o sklepy, ja chodze po roznych, ale rzadko widze cos fajnego, ale moze ktos mi poleci np. internetowy

Gość agikusia
naprawde odpadaja? nawet takie ubrane raz czy dwa? a ktore sa np jakiejs renomowanej firmy?

Gość agikusia
bo znam osobe ktora wlasnie tak sprzedaje używane a w stanie perfect i zawsze cos dorzuca jaka bluzke versace czy cos takiego:)

Gość zelass
Nie wiem jak w przypadku innych butów, ale botki na koturnie to mają bardzo ładne i markowe na stronie www.primastradaesklep.pl . Chodzę w nich już drugi miesiąc i żadnego odcisku, za to pełen komfort, nawet po całym dniu w butach na nodze. Stopa oddycha, nie śmierdzi...tak jak to bywało gdy miałam buty made in China kiedyś kupione....

Gość gość
Zobacz na stronie Venezii, ja mieszkam w Londynie i kipuje online, tydzien temu dostalam zamówienie, tutaj za kazdym razem pytaja mnoe skad mam buty bp w Polsce sa o wiele ladniejsze niz UK, a teraz maja duze przeceny

Gość gość
fajnie jest mieć taką chudą łydkę, że problem to odstawanie kozaka :) W Polsce cholewki są bardzo wąskie, więc łydka chudziutka :)

Gość gość
zajrzyj do sklepu Zebra w necie, ja kupilam u nich kozaki Rieker, chcialam potem kupic Marco Tozzi, ale nie bylo rozmiaru.

Gość gość
osobiscie ostatnio pierwszy raz buty kupowalam tutaj www.gamis.com.pl i naprawde warto, swietne, nowoczesne wzory w dobrych cenach

Gość gość
Ja kupiłam raz kozaki przez Zalando z dużą obniżką, były super. W tym roku kupiłam przez Yoox. Piękne, wyglądały dokładnie jak na zdjęciu.