kokokokokaro 0 Napisano Grudzień 11, 2012 Witam. mam 17 lat, wczoraj powinnam dostać okres, moje cykle są 28 dniowe miesiączkuje od 4 lat. Dziś mija 29 dzień cyklu a ja nadal nie mam krwawienia. Myślę o tym przez cały czas martwię się bo kochałam się ze swoim chłopakiem w dniach niepłodnych i z zabezpieczeniem niby wszystko powinno być dobrze ale nie potrafię się uspokoić co tym sądzicie czy to stres może być tym czynnikiem hamującym @ ? Dodam tylko, że czasem boli mnie brzuch, wcześniej miałam drobne zapalenie, teraz mam tylko białą bezzapachową wydzielinę. Próbowałam nospy, gorącej kąpieli, moczenia stóp, aspiryny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kusinkaaaaa 0 Napisano Grudzień 11, 2012 silny stres potrafi czasem rozregulować cykl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokokokokaro 0 Napisano Grudzień 11, 2012 co może mnie uspokoić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nasassssa0008 Napisano Grudzień 11, 2012 spokojnie, jesli ylo zabzepieczenie bedzie ok, dla pewnosc mozesz zrobic test ciazowy lub badanie krwi betahcg, stres moze opozniac okres jak i zmiana pogody ktoraostatnio nas dopadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie:) 0 Napisano Grudzień 11, 2012 to jeszcze zależy jakie to było zabezpieczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agiew Napisano Grudzień 12, 2012 Nie martw się 1 dzień spóźnienia to żadne spóźnienie. Jak chcesz to możesz na bieżąco śledzić fazy swojego cyklu, szybciej wychwycisz anomalie jeśli wystąpią. Fajne są np testery owulacyjne na ślinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokokokokaro 0 Napisano Grudzień 30, 2012 okres przyszedł 2 dni po czasie :) gdzie można takie testery zakupić iile one kosztują ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zapewne w Napisano Grudzień 30, 2012 aptece... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach