Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pozwolę na too

Pozwalacie patrzeć facetowi na was jak robicie mu LODA?

Polecane posty

Gość nie pozwolę na too

mnie to zawstydza, wyraz twarzy jest wtedy okropny

Gość lonty1
moja kobieta podczas robienia loda patrzy mi z miloscia w oczy

Gość Bisex
Ja lubie patrzeć jak moja żona robi loda. Jara mnie to.

Gość grzałka-rozpalałka
tez uwazam ze jest okropny. ale jemu sie podoba wiec pozwalam:)

Gość panna anonimowa
Jasne ze tak. Zreszta sama lubie patrzec na jego mine. :) A on mnie w trakcie glaszcze po glowie

Gość o luuudzie
uwielbiam jak na mnie patrzy...wtedy robię się nie grzeczna...lubie wtedy kokieteryjnie patrzeć na niego i robić to z uśmieszkiem bardzo namiętnie niegrzecznie...zawsze najpierw trochę robię to normalnei później tak jak wyżej napisałam...lubię to jak czuję to że nagle puchnie mu jeszcze bardziej bo jest blisko

Gość o luuudzie
albo lubię jak uprawiamy sex na hiszpana lizać jego końcówkę językiem albo ułożyć tak głowę żeby lekko jego głowka wchodziła mi w usta.... nie raz podczas hiszpana taką nabieram ochotę na to żeby mu zrobić dobrze ustami że przyciągam jego uda bliżej siebie i można powiedzieć że on klęka nade mną a ja jemu robię dobrze... mam 25 lat dziewictwo straciłam z nim w wieku 21...jeszcze do niedawna laska była sporadyczna i to raczej że on leżał ja klękałam pochylałam się nad nim on w tym czasie robił mi dobrze paluszkiem i wiecie co? w ogóle nie chciałam nawet słyszeć o tym żeby klękać itp ale z czasem "dorosłam seksualnie" przy tym facecie i widzę że nie ma nic złego zdrożnego do czasu aż obojgu to pasuje...lubię wyuzdany seks i lubię się nim cieszyć i lubię świntuszyć i być niegrzeczna i widzieć jak on się od tego aż skręca :)

Gość pssstt*
o luuudzie- cala prawda nic dodać nic ująć

Gość alvaro_37...
o luuudzie - nio ja właśnie bardzo lubię tak klęczeć nad moją żonką, jak leży i głowę ma między moimi udami. Podtrzymuję jej głowę a ona ssie, liże.. mmm na koniec wytrysk na uroczą buźkę tak by sperma rozlała się jak najszerzej - albo do końca z połykiem. W sumie z pełnym połykiem i wylizaniem nasienia jest wygodniej bo potem nie trzeba się iść myć :P

Gość gwiazunia23
My z mężem cały czas zachowujemy ze sobą kontakt wzrokowy. To na swój sposób też jest podniecające.

Gość opskopakoka
właściwie czyj wyraz twarzy autorka uważa za okropny? swój czy jego?

Gość Kaśka1111
już dawno zszedł...