Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vertula

Gdy on mowi

Polecane posty

Gość vertula

Moj chlopak byl u szefa w domu.Szef i jego zona okolo 50-60-tki. Opowiada,ze poznal i zone szefa.-,,nawet niezla,mozna by ja jeszcze wyruchac''. Zatkalo mnie.Zastanawiam sie czy taki tekst swiadczy o tym,ze rozglada sie za kobietami-jako obiektami seksualnymi.??????

Gość vertula
Byla kiedys tez inna sytuacja... Rano w kuchni przy koledze powiedzial.-,,cos mam w zebie! o to twoj wlos''-myslalam,ze sie ze wstydu spale. Jestesmy oboje juz dawno dorosli. Dka mnie te teksty sa tak niesmaczne i swiadcza o braku kultury....czy ja przesadzam???

Gość vertula
Ja nie odebralam tego jako zartu. Zrobilo mi sie wstyd przed kolega,bo spalismy w pokoju obok.....a on poinformowal go wlasnie,ze robil mi nad ranem minetke.:O

Gość vertula
Czy Wam takie teksty by nie przeszkadzaly,nie swiadzcza o czyms?

Gość że cooooo
Z tego drugiego sama bym się śmiała. Przecież chyba kolega załapał, że to żart. Ale za pierwszy tekst byłaby poważna rozmowa :o Nie wyobrażam sobie usłyszeć coś takiego. I, żeby nie było, nie miałabym nic przeciwko jakby powiedział, że jest fajna, całkiem atrakcyjna jeszcze itp. Ale tak wulgarny sposób wypowiadania się jest już dla mnie nie do przyjęcia. A to, że się zastanawiasz, czy się ogląda za innymi jest dla mnie niepoważne, więc nie skomentuję tego w ogóle.

Gość vertula
Na moja kiedys kolezanke tez kiedys powiedzial,ze niezla,ze dlugo sama nie bedzie... Ja nigdy takich tekstow nie rzucalam,bo tylko on sie liczy.:(

Gość vertula
Czuje sie podle przez takie teksty.jakby ponizona...

Gość ddddo autorki
Czy on cie kocha,nie czujesz tego?

Gość altiroish
jakiś prymityw, nienawidzę określeń typu "wyruchać" czy żartów na temat jakiegokolwiek seksu ze mną w towarzystwie, nie dość że spaliłabym się ze wstydu to jeszcze poważnie przemyślała taki związek. chociaż ja się nie pakuję w związki z chamami 🖐️