Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicniewartybuc

TRAKTOWAŁAM KOLEŻANKĘ JAK ŚMIECIA

Polecane posty

Gość nicniewartybuc

Miałam ja za gorsza bo była chuda miała ciemne oczy i włosy obgadywalam ja wysmiewalam wykorzystywalam a potem miałam gdzieś miałyśmy razem praktyki i ja byłam boginią byłam grubsza i miałam niebieskie oczy jej tam nie lubili bo wyglądała jak żydówka potem kontakt się urwał wiem ze związała się z takim gościem co go kojarzę z dzieciństwa starszy od nas o dyche jakiś brzydal nie widziałyśmy się z 4 lata dwa lata temu urodziła dziecko zobaczylam ja wczoraj w centrum handlowym

Gość fgfdgdfgdfgd
i co dalej?

Gość nicniewartybuc
Byłam z moim facetem i jego siostra zauważyłam ze gapi się gdzieś jak zaczarowany a jego siostra miała otwarta kopare dopiero potem zobaczyłam na kogo sietak Galia Szła jakad super babka w eleganckim płaszczu i kozakach za rękę trzymała mala córeczkę a obok szedł najprzystojniejszy facet jakiego widziałam wszyscy wokoło zamierali dopiero po dłuższej chwili ją poznałam i to raczej po tym ze ona pierwdza zwróciła na mnie uwagę byla radosna a jej facet wpatrzony jak w obrazek mój gapil się jak zboczeniec była śliczna miała pięknie ułożone włosy zauważyłam torebkę Chanel i zegarek dolce&gabbana' Poczułam się jak gowno cala nic nie spalam zrozumiałam ze oba zawsze wzbudzała takie odczucia prócz chwil w robocie wszyscy faceci z którymi byłam najpierw startowali do niej jedyne chwile kiedy miałam powodzenie tote w których ona była ze mną zawsze mogłam na nią liczyć choć nie zasługiwałam na to

Gość nicniewartybuc
Teraz widzę ze moje powodzenie trwało po jednej nocy do rana a potem sajonara oddawałam się wszystkim a z niej się zmialam a to nie był brak powodzenia tylko szacunek do samej siebie wszyscy faceci mnie zdradzali rzucali a ja się plaszczylam jeszcze przed nimi miałam tylu facetów jestem znana w okolicy ze żaden juz mnie nie chce teraz jestem gruba i przeciętna a ona ma superfigure i to pi porodzie ma piersi wcięcie w talii a ja jestem klocem

Gość nicniewartybuc
Dociera do mnie de gdy miałam doły to do niej dzwoniłam ona zawsze posłuchała doradziła a gdy ona dzwoniła do mnie albo nie odbieralam albo mówiłam zenie mam czasu pamiętam jak mówiła żebym nie spala z kim popadnie a ja traktowałam to jako jej zazdrość teraz ja mam opinie wywloki

Gość search
masz sokoli wzrok,ze zauwazylas firme zegarka:D niezle prowo

Gość nicniewartybuc
Kiedyś brałam teraz tylko pije pale jestem nikim dnem mój facet mnie zdradza wogule ma mnie w dupie chyba lapie depreche z tego wszystkiego musiałam to wyrzucić

Gość nicniwwartybuc
D&G było na zegarku to jak myślisz co to za firma byliśmy na kawie zdjela płaszcz nie da się tego nie zauważyć oboje o wiedzeni w złocie długo nie pogadaliśmy bo mala marudzila mieli wypasione auto kurwa jak mnie zazdrość zrzera

Gość nicniewartybuc
To spierdalajcie chciałam się wyżalić co za motłoch