Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramon

Dlaczego jestem sam ?

Polecane posty

Gość hulalwiatr
myslę, że gdyby była dobra okazja, to próbowałabym kariery w wiekszym mieście i ewentualnie starac się pogodzic te dwie sprawy;) fakt, jedni maja 2 w 1 a jedni nic. Trzeba byc upartym i dążyc do marzen chyba

Gość ramon
a skąd pochodzisz no i jeśli można spytać ile masz lat?

Gość hulalwiatr
niewielkie miasteczko pod Wrocławiem, 22l. wielu ludzi się dziwi, że tak mloda a tyle chcę osiągnąc;p ale chyba "głową muru nie przebije"

Gość ramon
wg mnie to nie Warszawa a Wrocław jest piękniejszy, młoda jesteś po tym co pisałaś powiedziałbym że jesteś co najmniej w moim wieku a tu psikus

Gość hulalwiatr
więc zapraszam na zwiedzanie Wrocka:) zycie chyba za bardzo dalo mi w kosc i bardzo szybko musialam brac na siebie odpowiedzialnosc za wiele spraw, pewnie dlatego jestem zbyt poważna (tak mi się wydaje) i pewnie tez dlatego jestem z mężczyzna starszym o 5 lat (bo rowiesnicy wydawali mi się zawsze nierozgarnięci). oczywiscie mowie bez uzalania sie nad soba;p

Gość ramon
mi nie tyle co dało w kość a zmusiło do nauczenia się samodzielności sam sobie wszystko ogarniam od mieszkania po jedzenie w zasadzie to gdyby nie te długie wieczory to wcale (no prawie wcale) bym nie odczuł braku kobiety u swojego boku hehe wrocław to już zostawię na maj

Gość ramon
jestem z Warszawy

Gość hulalwiatr
mi się wydaje, że z jednej strony to chyba dobrze, jestesmy niezależni (no ja nie do konca, bo ciagle szukam lepiej płatnej pracy;p) ale to daje w pewnym stopniu satysfakcję. Jednak brak tej drugiej osoby to nic dobrego, czasem jest tak, że i bez tego nie da się spkojnie życ. w takim razie serdecznie zapraszam do Wrocławia:)

Gość ramon
mnie zawsze denerwowało chodzenie na zakupy z dziewczynami , to teraz latam sam :) to w takim razie ja polecam Warszawę

Gość hulalwiatr
a dziękuję, chyba w przyszłym roku zamierzam się wybrać w tamtą stronę. no domyślam się, ze zakupy z dziewczyną mogą być nieciekawe;p moze sproboj znalezc kobiete w srodowisku swojej pracy? jakas kolezanka z branzy lub cos w tym stylu?;)

Gość ramon
no właśnie moja branża jest dość specyficzna i raczej jest tu mało kobiet. znacznie więcej jest wąsatych choopów :) chociaż są wyjątki. także nietrafiony pomysł :)

Gość hulalwiatr
to powiedzmy, że ja w mojej branży budowlanej tak mam;p wszedzie pelno facetów ale odnajduję się, bo wydaje mi się facet moze byc lepszym kolegą w fachu:D kobiety wobec siebie sa zawistne i zawsze widza w drugiej kobiecie konkurencję;p

Gość ramon
czyli konkluzja jest taka że i tak lepiej zadawac się z facetami bo z kobietami jest jw. he he co za wnioski takiego czegoś się nie spodziewałem :)

Gość hulalwiatr
z punktu widzenia kobiety tak;p ale z punktu widzenia faceta może być ciekawie;p w koncu zjednanie sobie kolezanki w branzy jednej z nielicznych, chyba jest czyms fajnym:D

Gość ramon
zostawisz mi swojego meila?

Gość Asik82
ramon ze mną też możesz wypic morze wódki, podejrzewam, ze jeszcze przy mnie padniesz ;p co tylko faceci potrafią?

Gość ramon
asik bo potraktuję to jak wyzwanie :)

Gość hulalwiatr
ramon widze, że wpadasz jeszczę na ten temat;p hunnybunny.d@gmail.com napisz jak masz ochotę;)