Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolia 30

objawy ciąży - pomóżcie

Polecane posty

Gość kolia 30

witam mam 30 lat i od 2 lat staram się o dziecko. Ponieważ mam PCO jest to trudne więc od miesiąca pije specjalną herbatkę na płodność. Pierwszy raz od dawna miałam dni płodne więc zaczełam działać z mężem:) po tygodniu od dni płodnych mam okropne bóle jajnika, bóle głowy, od 3 dni jest mi niedobrze wieczorami i mi się potwornie odbija. Chciałam się zapytać czy to mogą być objawy ciąży?? Proszę o pomoc

Gość Objawy ciąży
nie występują po tygodniu od owulacji, na to trzeba troszkę poczekać.

Gość omajgad
może implantacja? ja za to mam ból brzucha koło pępka- taki ciągnący ból, potrwa z kilka sekund i zbiera mi się w tym czasie na mdłości i jakby zgage..... może to być objaw ciąży? okres powinnam dostać dziś jeszcze go nie ma... temp 37,0 ....

Gość omajgad
a test wyszedł negatywny :/

Gość nie ma jakis
typowych objawow wczesniej ciazy przed spodziewana @. Kazdy objaw okresowy moze byc objawem ciazy. Ewentualnie zmeczenie moze Ci doskwierac juz od paczatku. Zrob test beta hcg w dniu planowanej @ i wtedy bedziesz miala pewnosc. Mdlosci z reguly pojawiaja sie gdzies w 8 tyg ciazy i stopniowo si enasilaja dolegliwosci.

Gość Temperatura po owulacji
zawsze jest podwyższona, spada tuż przed miesiączką. Skoro test wyszedł negatywny a cykle masz regularne(?) to ciąży nie ma. Dla swojego spokoju możesz jedynie zrobić badanie z krwi.

Gość kolia 30
dodatkowym objawem jest uczucie gorąca w bolacym jajniku i okropna wilgotność pochwy..

Gość kolia 30
dodatkowym objawem jest uczucie gorąca w bolacym jajniku i okropna wilgotność pochwy..

Gość omajgad
może masz jeszcze dni płodne? ile trwa Twój cykl? bo z tego co wiem to śluz przed okresem często jest podobny do polodnego, stąd może ta wilgotność? jaki śluz mialaś do tej pory i czy mierzysz temp?

Na 95 % jestes wg mnie w ciazy ja zarowno przy pierwszej jak i teraz przy drugiej ciagle bekam:) tak jakby zoladek mial problemy z przetrawieniem i odbija sie wszystko poza tym reszta objawow tez mi pasuje do ciazy zycze powodzonka KOLIA 30

Gość kolia 30
po uregulowaniu wagi mam regularne cykle. Zastanawiam się czy herbatka na płodność mogła dawać jakieś niepożądane objawy...

mało tego to ja jeszcze badzo prykam moj maz juz nie moze ze mna wytrzymac ale to nie moja wina to fasolka mala pryka:P a ma dopiero 11 tygodni

Gość kolia 30
karolajna1982 dzięki....no mam nadzieję, że jestem:) ale nic sobie nie wmawiam tylko staram się nie umrzeć już 2 wieczór z rzędu..

Gość kolia 30
:) no tak... to wszytsko Fasolka..hihih:)

Gość omajgad
nie chcę cię dołować,życzę Tobie ciązy, ale przed okresem nie ma objawów ciąży..... są tylko subiektywne odczucia, które na ciąże mogą,ale nie muszą wskazywać.

Gość kolia 30
subiektywne odczucia juz przerabiałam, więc się nie nakręcam.... nie zmienia to faktu, że jajnik przekreci się zaraz na drugą stronę.. i jest strasznie gorący...gorąc promieniuje aż na udo...