Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ate12345

Podobają mi się starsi mężczyźni

Polecane posty

Gość ate12345

I szczerze powiedziawszy nie wiem co z tym fantem zrobić. Mam 18 lat i w końcu przyznałam się sama przed sobą, że podobają mi się starsi mężczyźni. Starsi dla mnie, czyli po 30. Wiadomo, że całkiem sporo młodych dziewczyn tak ma, tylko że mnie interesują tylko dorośli mężczyźni, nie potrafię nawet zwrócić uwagi na rówieśników. Jestem całkiem atrakcyjna, widzę, że paru znajomych kolegów zwraca na mnie uwagę ale oni w ogóle mnie nie pociągają, niczym mi nie imponują. I chyba dlatego nigdy nie miałam chłopaka (dobra, raz, ale to była kompletna pomyłka), rówieśnicy zawsze byli dla mnie zbyt dziecinni, nie miałam z nimi o czym rozmawiać. Jest to dla pewien problem, bo wiem, że raczej ciężko zbudować związek z mężczyzną starszym o 15 lat gdy jeszcze chodzi się do liceum. Ale nic nie poradzę na to, że właśnie tacy mi się podobają. Nie brakowało mi nigdy kontaktu z ojcem, w czym niektórzy szukają przyczyny. Wręcz przeciwnie, mój tata jest dla mnie najbardziej fantastycznym tatą i mężczyzną na świecie. Może paradoksalnie moje zamiłowanie do starszych facetów bierze się właśnie stąd - ojciec postawił poprzeczkę tak wysoko, że tylko oni mogą w moich oczach spróbować mu dorównać :) Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Jak sobie poradziłyście?

Gość Izabela18
mnie rowniez podobaja sie starsi faceci ;) Tylko i wylacznie ;) Za kilka m-cy skoncze 18 lat i spotykam sie z 27 latkiem ;) Jest swietny pod kazdym wzgledem :) Nie to co koledzy ze szkoly :-O autorko Uwazam, ze 12 lat to nie tak duzo ...Ja bym sie nie przejmowala ta roznica .Powodzenia

lepiej nic nie mów..to ja mam 19 lat i nie masz pojecia jakie mam powodzenie u starszych..byl taki 27-latek ale sie zmył :D a teraz 30-latek zakochał sie we mnie..i co ty na to??

to jest powodowane faktem, ze wasi rowniesnicy sa o +- 4 lat mlodsi od was psychicznie i emocionalne, fizycznie. jednak zareczam,ze co roku, ta przepasc w waszej preferencji bedzie sie obnizac az stanie. rozumiem to, bo tez zawsze gustowalam w starszych mezczyznach, ale 20 lat, to juz stanowczo za duzo. zwlaszcza to zrozumiecie, kiedy bedziecie mialy 30 lat a na razie migdaly niebieskie i ochy i achy