Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjgjhugy85

Szukam kandydatki Śląsk :)

Polecane posty

Gość ghjgjhugy85

Jestem 27letnim facetem, mam za sobą dwa stałe nieudane związki trwające po klika lat. Mam swoją pasję i hobby w których się spełniam, jestem człowiekiem otwartym, potrafię rozmawiać na każdy temat, jestem oczytany i potrafię dostosować się do każdej sytuacji. Jeśli chodzi o wygląd fizyczny, 185cm, 80kg, szczupła wysportowana budowa ciała, brunet, piwne oczy, podobno jestem przystojny bardzo ale nie mnie to oceniać :) Jeśli chodzi o zarobki, pracuję od dawna, mam stałą pracę i umowę o pracę na stałe, zarabiam 2,500zł/rękę + czasem dodatki i jak jest dobry okres to mam ponad 3tyś/rękę, do tego dostaję często bonusy i bony żywnościowe :) Mieszkam aktualnie na wsi z rodzicami, mam na poddaszu swoje mieszkanie które w przyszłości chciałbym urządzić. Szukam dziewczyny w wieku 20-30 lat o szczupłej budowie ciała, która dba o wygląd ale bez przesady i jest w 100% naturalna ( nie lubię tony kosmetyków i solarki oraz sztucznych i farbowanych włosów ) Musi mieć schludny i zgrabny wygląd. Najlepiej żeby dziewczyna taka miała jakieś hobby, zainteresowania, żeby lubiła słuchać muzyki, żeby była oczytana i można było porozmawiać luźno na każdy temat. Wykształcenie nie gra roli, cenię sobie inteligencję, dobroć, szczerość, fajnie by było gdyby dziewczyna taka kochała zwierzęta. Czy są jakieś chętne na zawiązanie nowych znajomości ?

Gość ghjgjhugy85
ewentualnie może być młody kleryk.

Gość gjordi
Nie łapię się, bo farbuję włosy i w życiu nie zamieszkałabym z teściami w jednym domu.

Gość ghjgjhugy85
gjordi - łonowe mogą być pofarbowane :)

Gość gjordi
Przykro mi, farbuję tylko te na głowie.

Na żółto, czy na niebiesko? gjordi - skąd się wzięła Twoja aktywność w tym temacie?

Gość gjordi
Na czerwono. Z nudów. I z tego, że jestem ze Śląska.

A gdyby autor zaapcektował Twoje włosy oraz zaplanował wybudowanie dla Was domku, byłabyś zainteresowana?

Gość roladinia
pomyliłes fora , ty musisz wejśc na sypmatie lub darling itp tam się szuka tu się gada

Gość sdfegr
ach ten nasz kochany śląsk nieciekawa czesc polski wiesniak ,wiesniaka wiesniakiem pogania .. przepraszam ale tylko tak kojarze slask i dolny slask tez oczywiscie ;p

Gość gjjordi
Nie musiałby budować domu, ja mam swoje mieszkanie :) Byle nie w pobliżu teściów, bo to koszmar. Kto wie, może byłabym zainteresowana, pytanie czy on by był :) sdfegr- nie zgadzam się z Tobą

Gość sdfegr
wazne ze ja sie zgadzam

Gość malamiii
Nie napisałeś najważniejszego. Jak często lubisz uprawiać seks?

Gość ghjgjhugy85
uwielbiam seks i to taki chamsko wyuzadny, zdecydowanie lubię się ostro rżnąć :)

Gość jeśli to nie ściema
tooo... brzmi to interesująco. Dla mnie. Lubię zwierzęta - ten fragment bardzo mi się spodobał. Tylko to mieszkanie z rodzicami, nawet teoretycznie osobno... ;) A z którego miasta jesteś?

Gość quzynka
Hej. szukamy dla mojej kuzynki jakiegoś kandydata, dziewczyna ma po prostu pecha do facetów. Gdzie mieszkasz dokładnie??