Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagalala

ratunku!

Polecane posty

Gość gagalala

ludzie bardzo jest mi źle, wstrząsająco źle, czuje tylko jedynie to, że chcę umrzeć. Nie umiem wziąc życia za rogi. Na prawdę się starałam, ale dostałam tyle razy po mordzie że już nie umiem (zdrada ze strony: rodziny, przyjaciół, chłopaków) Całkowicie logicznie rzecz ujmując moją jedyną opcją jest samobójstwo niestety. Nic innego mi nie sprawi przyjemności po porstu. Nie mogę żyć ze swiadomością, że tak się zawiodłam na najbliższych mi ludziach, że byłam taka głupia. że czas mi uciekł. A jestem zbyt dumna żeby po prostu żyć sobie.. Lepiej umrzeć.

Gość depresja a jakze
Wez przyklad ze mnie. Czuje sie podobnie. Ale dzisiaj okaleczylam sie znowu i przegielam. Trzeba bylo zalozyc szwy. I poszlam do psychiatry. Mam antydepresanty i skierowanie na psychoterapie. Skoro wolasz ratunku to pozwol sobie pomoc. U mnie stwierdzil depresje i chec samookaleczania,mysli samobojcze. Ale ja chce jeszcze troszke pozyc. Jesli terminy w poradni cie przerazaja nie czekaj. Idz na izbe przyjec szpitala psychiatrycznego. To zaden wstyd a moze uratowac zycie

Gość bambaryłka wasza
Nie wiem jak Cie zmotywowac, ale powiem Ci jedno -samobojcy to zwykli tchorze :-) wez sie w garsc, poznaj nowych ludzi, napraw to zepsules/ zepsulas i zobaczysz, jeszcze kiedys bedzies sie smiac z mysli samobojczych ;-)

Gość depresja a jakze
Autorko jestes?

Gość gagalala
jestem. moj byli wyjechali z polski, nie odzywają się. Moja byla przyjaciolka zaczela podrywać chlopaka na ktorym mi zalezalo gdy on zaczal robic kariere. Nie byl to pierwszy taki gest z jej strony ale przez dlugi czas nie dochodzila do mnie prawda, jaka wredna popierdolona suka jest ta psychopatyczna kretynka. Moj przyjaciel, jak sie okazalo, oczernil mnie pare lat temu i te pare lat temu zlamal mi zycie, bo bardzo mu ufalam. Moje inne przyjaciolki prawie sie do mnie nie odzywaja. Mam wrazenie ze moja matka chcialaby zebym umarla, ze moje problemy ktore ciagna sie od paru lat nic jej nie interesuja. Po prostu ona chce mojej smierci. i tak, takich czasow dozylismy.

Gość depresja a jakze
Ehhh doskonale rozumiem co czujesz. Ja rowniez zawiodlam sie na tzw.przyjaciolach. Ze wzgledu na klopoty finansowe po rozwodzie moje dzieci zamieszkaly z tesciowa ktora jest bura suka. Mam wieczne klopoty w pracy,nie mam znajomych,dzieci widuje rzadko,z rodzicami raczej kontaktu brak. Do tego zostawil mnie partner. I depresja gotowa. Samookaleczenia,mysli samobojcze... Ja sie przelamalam,poszlam po pomoc. Wiedzialam ze sama nie dam rady. Powodzenia,trzymaj sie. Widzisz,nie jestesmy same. Wiele osob to przezywa

Gość gagalala
najgorsze jest to ze mi jest to w zasadzie juz wszystko obojetne. W sensie, jesli ludzie sa tacy podli, to nie do konca widze sens zycia w tym swiecie - bede musiala stac sie taka jak oni :(