Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samiec alfa.

Seksoholizm?

Polecane posty

Gość Seksoholik prawdziwy
trochę wydygałem gdy za oknem zobaczyłem migające śwaiatła. Myślałem, że to radiowóz po mnie, ale na szczęście był to tylko pług śnieżny

Gość mirandolla
no nie wiem, albo z nia porozmawiaj ze potrzebujesz wiecej sexu albo zakoncz z nia znajomosc bo bardzo ja krzywdzisz nie dosc ze zdradzasz to jeszcze z przyjaciolka;/ na takie tematy trzeba rozmawiac a nie szukac pocieszenia u innych.. ale to tylko moje zdanie

Gość vvvsd
chcialabym by moj facet tak lubil seks. Moj to góra 3 x w tyg.

Gość Samiec alfa.
To mozemy sie umowic jak twoj cie nie zadowala :-P rozmawialem tyle razy ale to nic nie daje naprawde. Nie chce jej krzywdzic ale jestem chyba egoista bo mi z nia dobrze w zyciu codziennym. Ona mi wiele razy mowila ze jestem uzalezniony chyba niby w zartach ale jednak

Gość kocie oczy44
Wciaz mysle o jednym, nie umiem sie skupic na niczym dluzej niz 5 min. Ochote na sex mam 3-4 razy dziennie liczby nie kłamią idioto :D

Gość mirandolla
no to sie jej dziwie bo tez bym chciała kogos kto by chcial tak czesto, ja bym mogla calymi dniami, ale coz bywa...

Gość Samiec alfa.
Nie chce sie z nia rozstawac. Druga sprawa ze funkcjonowac ciezko myslac caly czas o sexie. Jestem strasznie rozkojarzony i pozornie banalne czynnosci sprawiaja mi problemy.

Gość mirandolla
mysle ze inaczej by bylo jakby cie twoja kobieta wystarczxajaco zaspokajala i nie musialbys kombinowac na boku, moze wtedy bys o tym tak nie myslal... ciekawe jak to jest miec takiego faceta, moj to raz w tyg a nawet na dwa mu starcza;/

Gość Samiec alfa.
Heh wspolczuje. Ja znam tylko jedna z podobnym temperamentem ale nie moj typ kompletnie.

Gość mirandolla
szkoda ze tak ciezko trafic na osobe ktora by pasowala pod kazdym wzgledem...

Gość Samiec alfa.
Ja to czesto slysze ze sie poswieca dla mnie jak sie seksimy wiecej jak 2 razy w tyg :-o ale mi poswiecenie eh

Gość mirandolla
seks to przyjemnosc a nie poswiecenie, ja nawet teraz bym mogla poskakac na swoim facecie ale coz chrapie jak zabity...

Gość Samiec alfa.
No mi to wiele nietrzeba - narobilas mi ochoty wlasnie tylko ja juz swoj limit wyczerpalem dzis, i nie smiem prosic o wiecej :-o

Gość mirandolla
heh niechcacy sama sobie narobilam ochoty az wstyd przyznac ze mi sie mokrutko zrobilo ale nie budze go bo bede tylko slyszec ze rano idzie do pracy itd.. a szkodaaa

Gość Samiec alfa.
Zeby moja taka byla oj wiele bym oddal naprawde zazdroszcze

Gość mirandolla
musimy sie zamienic partnerami to bysmy pofiglowali heh taki zarcik zeby nie bylo ze jestem jakas nie wyzyta

Gość Samiec alfa.
Ty jakos nie zdradzasz ?a ja nie chce ale musze