Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daveee10000000001

poznawanie/ podrywanie dziewczyn na fotka.pl

Polecane posty

Gość daveee10000000001

Czy na fotka.pl da się poznać z dziewczyny?? Ostatnio pomyślałem chętnie kogoś poznam , może jak jakaś dziewczyna okaże się ciekawa to nawet się z nią spotkam. Na ogół zagadywałem tekstami zaczepnymi , czasem lekka prowokacja , śmieszne, też próbowałem coś inteligentnego na temat czegoś z jej profilu. Niestety prawie każda gadka kończy się kichą większość dziewczyn z stamtąd jest totalnie nie chętna do znajomości jak tak widzę , totalnie nic nie idzie. Co do zagadywania to na ogół odp. na prowokacje i teksty zaczepne , bo teksty bardziej inteligentne zazwyczaj olewały , ale czasami to wyglądało jakby po prostu wkurzyły się lekko na moje zagadanie i tylko dlatego odp. potem można było jakoś to poprowadzić , ale z po paru odp. była dupa brak zainteresowania. tak poza tym jak jest na portalach randkowych typu sympatia albo itp. jest może lepszy poziom tego i czy się opłaca wykupywać możliwość odp. itp. ??? Bo niestety tutaj jest masakra tracenie czasu , na ogół starałem się kogoś poznać w wieku 20 lat-19 lat na tej fotce.

Gość daveee10000000001
No i niestety swędzi mnie rowek :O

Gość daveee10000000001
bardzo śmieszne , fajny podszyw

Gość OMG OMG OMG
fotka to portal dla tych co potrzebuja podreperowac swoje ego i poczuc sie piekniejszymi niz sa w rzeczywistosci ;)

Gość daveee10000000001
czyli jeżeli mam ochotę poznawać jakieś laski przez neta to raczej inne portale

Gość rtyurudaveee10000000001
czy gaybook.com będzie dobrym miejscem?

Gość OMG OMG OMG
raczej tak :) no i zależy jakie sobie wybierasz? normalne, zdzirowate, dziwne? :D

Gość daveee10000000001
jak ty rtyurudaveee10000000001 jesteś gejem to możesz z tego kożystac ja jestem hetero ;p wiesz na ogół starałem się klasyfikować po fotkach , by wybierać te które wydają się w miarę normalne , plus które mogą być podobne z charakteru.

Gość OMG OMG OMG
spróbuj na sympatii...

Gość daveee10000000001
no będę musiał , bo tutaj jest jakaś masakra ;p

Gość hahaha tutaj nie szukaj
tu same krejzi są :D

Gość wilkw2343
nie lepiej poznawą na żywo, a nie wirtualnie? wejdz sobie na http://jakzdobywac.pl/test.php tam znajdziesz porady, bo dziewczyna ktora poznasz przez internet moze okazac sie calkowicie inna w realu cos o tym wiem!

Gość daveee10000000001
znam to , ale jakoś mam troche problemy z pewność siebie itp. próboiwałem jakoś to przełamywać jakiś czas temu ale jakoś dupa , dodatkowo jakoś kratywność w gadaniu , plus mam problemy tzw. socjalem czyli wiesz jest grupa ludzi w tej grupie zaczynam się odzywać itp. wzbudzam zainteresowanie załozmy lasek tam będących i jestem dominujący , znam te strony typu podrywaj.org i tą twoją co podałeś ale jakoś nie wychodzi mi nie umiem ;/

Gość daveee10000000001
znam to , ale jakoś mam troche problemy z pewność siebie itp. próboiwałem jakoś to przełamywać jakiś czas temu ale jakoś dupa , dodatkowo jakoś kratywność w gadaniu , plus mam problemy tzw. socjalem czyli wiesz jest grupa ludzi w tej grupie zaczynam się odzywać itp. wzbudzam zainteresowanie załozmy lasek tam będących i jestem dominujący , znam te strony typu podrywaj.org i tą twoją co podałeś ale jakoś nie wychodzi mi nie umiem ;/

Gość vcmfde
a na czata wchodziles naa wp.pl

Gość daveee10000000001
własnie nie , a co polecasz ?? jak tam jest ??

Gość daveee10000000001
A poza tym to swedzi mnie rowek.