Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 daveee10000000001

poznawanie/ podrywanie dziewczyn na fotka.pl

Polecane posty

Go艣膰 daveee10000000001

Czy na fotka.pl da si臋 pozna膰 z dziewczyny?? Ostatnio pomy艣la艂em ch臋tnie kogo艣 poznam , mo偶e jak jaka艣 dziewczyna oka偶e si臋 ciekawa to nawet si臋 z ni膮 spotkam. Na og贸艂 zagadywa艂em tekstami zaczepnymi , czasem lekka prowokacja , 艣mieszne, te偶 pr贸bowa艂em co艣 inteligentnego na temat czego艣 z jej profilu. Niestety prawie ka偶da gadka ko艅czy si臋 kich膮 wi臋kszo艣膰 dziewczyn z stamt膮d jest totalnie nie ch臋tna do znajomo艣ci jak tak widz臋 , totalnie nic nie idzie. Co do zagadywania to na og贸艂 odp. na prowokacje i teksty zaczepne , bo teksty bardziej inteligentne zazwyczaj olewa艂y , ale czasami to wygl膮da艂o jakby po prostu wkurzy艂y si臋 lekko na moje zagadanie i tylko dlatego odp. potem mo偶na by艂o jako艣 to poprowadzi膰 , ale z po paru odp. by艂a dupa brak zainteresowania. tak poza tym jak jest na portalach randkowych typu sympatia albo itp. jest mo偶e lepszy poziom tego i czy si臋 op艂aca wykupywa膰 mo偶liwo艣膰 odp. itp. ??? Bo niestety tutaj jest masakra tracenie czasu , na og贸艂 stara艂em si臋 kogo艣 pozna膰 w wieku 20 lat-19 lat na tej fotce.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 daveee10000000001
No i niestety sw臋dzi mnie rowek :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daveee10000000001
bardzo 艣mieszne , fajny podszyw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OMG OMG OMG
fotka to portal dla tych co potrzebuja podreperowac swoje ego i poczuc sie piekniejszymi niz sa w rzeczywistosci ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daveee10000000001
czyli je偶eli mam ochot臋 poznawa膰 jakie艣 laski przez neta to raczej inne portale

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rtyurudaveee10000000001
czy gaybook.com b臋dzie dobrym miejscem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OMG OMG OMG
raczej tak :) no i zale偶y jakie sobie wybierasz? normalne, zdzirowate, dziwne? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daveee10000000001
jak ty rtyurudaveee10000000001 jeste艣 gejem to mo偶esz z tego ko偶ystac ja jestem hetero ;p wiesz na og贸艂 stara艂em si臋 klasyfikowa膰 po fotkach , by wybiera膰 te kt贸re wydaj膮 si臋 w miar臋 normalne , plus kt贸re mog膮 by膰 podobne z charakteru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OMG OMG OMG
spr贸buj na sympatii...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daveee10000000001
no b臋d臋 musia艂 , bo tutaj jest jaka艣 masakra ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahaha tutaj nie szukaj
tu same krejzi s膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wilkw2343
nie lepiej poznaw膮 na 偶ywo, a nie wirtualnie? wejdz sobie na http://jakzdobywac.pl/test.php tam znajdziesz porady, bo dziewczyna ktora poznasz przez internet moze okazac sie calkowicie inna w realu cos o tym wiem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daveee10000000001
znam to , ale jako艣 mam troche problemy z pewno艣膰 siebie itp. pr贸boiwa艂em jako艣 to prze艂amywa膰 jaki艣 czas temu ale jako艣 dupa , dodatkowo jako艣 kratywno艣膰 w gadaniu , plus mam problemy tzw. socjalem czyli wiesz jest grupa ludzi w tej grupie zaczynam si臋 odzywa膰 itp. wzbudzam zainteresowanie za艂ozmy lasek tam b臋d膮cych i jestem dominuj膮cy , znam te strony typu podrywaj.org i t膮 twoj膮 co poda艂e艣 ale jako艣 nie wychodzi mi nie umiem ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daveee10000000001
znam to , ale jako艣 mam troche problemy z pewno艣膰 siebie itp. pr贸boiwa艂em jako艣 to prze艂amywa膰 jaki艣 czas temu ale jako艣 dupa , dodatkowo jako艣 kratywno艣膰 w gadaniu , plus mam problemy tzw. socjalem czyli wiesz jest grupa ludzi w tej grupie zaczynam si臋 odzywa膰 itp. wzbudzam zainteresowanie za艂ozmy lasek tam b臋d膮cych i jestem dominuj膮cy , znam te strony typu podrywaj.org i t膮 twoj膮 co poda艂e艣 ale jako艣 nie wychodzi mi nie umiem ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcmfde
a na czata wchodziles naa wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daveee10000000001
w艂asnie nie , a co polecasz ?? jak tam jest ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daveee10000000001
A poza tym to swedzi mnie rowek.

Udost臋pnij ten post