Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kawa o świcie

wesoły, wygadany towarzyski chłopak + nieśmiała, spokojna dziewczyna ? Doradzcie

Polecane posty

Gość Kawa o świcie

Witam was, mam problem. Otóż jestem typem dziewczyny dosyć spokojnej. Szczerze mówiąc to jest moim ogromnym kompleksem. Jednakże gdzieś tam w środku mnie tkwi ta dzikość, nerwowość, wybuchowość... jednak nie potrafię tego uzewnętrzniać- mam cichy spokojny głos, usposobienie też takie flegmatyczne... :o Do tej pory wiązałam się z również spokojnymi, niezbyt popularnymi i atrakcyjnymi facetami. Było super do czasu aż okazywali się być skończonymi dupkami. W ostatnim czasie zainteresował się mną kolega brata. Jest moim przeciwieństwem- wygadany, dowcipny, ma masę znajomych, udziela się w samorządzie studenckim. Naprawdę mnie dziwi, DLACZEGO. Jestem taką niską, nijaką dziewczyną o sympatycznej buzi, bez żadnych specjalnych cech. A raczej dałam się tak poznać- poznaliśmy się na imprezie, na której byłam taka nijaka, bez wyrazu, zaraz po rozstaniu z exem. Dziś zaprosił mnie na randkę (a może to nie randka? może to zwykłe spotkanie w kawiarni?). Co myślicie o takiej różnicy charakterów? Boję się, ze to będzie totalny niewypał. Z jednej strony jego cechy mnie pociągają podświadomie, bo przypomina mi mojego brata który mi imponuje, a z drugiej strony czuję wielką barierę. Wstydzę się z nim spotkać. Jest między nami taka różnica, choć czasem nie możemy się nagadać (ale tylko sam na sam, przez gg).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować