Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24-latka

jak nalezy postepowac, gdy...

Polecane posty

Gość 24-latka

sytuacja przedstawia sie tak: jestes z przyjaciolka na piwie, pijecie i widzisz*jestes pewna(, ze pewien facet z grupki obok wciaz na Ciebie zerka. moze ja cos zle robie?bo nigdy tak nikogo nie poznalam,a wiem, ze ludzie sie poznaja w pubie. ja zazwyczaj udaje, ze go nie widze. z wygladu calkiem ok, wiadomo trzeba byloby pogadac, no ale zeby pogadac, to trzeba sie poznac, wiec co?zlapac jego wzrok i usmiechnac sie, czy co? pomozcie, bo jestem wciaz sama.

To najgorszy sposób - bo jaki facet zaczepia obcą kobietę, posiłkując się tylko wyglądem? Najlepsze są testy, np. przechodzisz obok i "niechcący" wylewasz na niego kawę - i tu możesz sprawdzić reakcję: 1. "Ja pierdolę, co Ty robisz?" 2. "Teraz mi się naprawdę gorąco zrobiło" 3. "Czekałem na to całe moje życie" 4. "Nic się nie stało" - dzięki temu możesz się sporo o tej osobie dowiedzieć, tworząc jej psychologiczny portret. A tak w ciemno się zapoznawać?

Foksi a Ty zgubiłaś drugi człon swojej nazwy :( - powinno być Foksi Braun ;)

Gość 24-latka
fajne, ale to, ze patrzymy na wyglad jest chyba dosc normalne? no i podanych przez ciebie przypadkach, znajac zycie, jego reakcja bedzie wciaz uzalwezniona od wygladu kobiety.

Czy patrzymy? - no ok, ale nie warto czynić z tego priorytetu, bo czy wygląd ma później znaczenie? Zresztą jakie on ma znaczenie? - tylko chyba ograniczony człowiek koreluje pozytywnie wygląd z osobowością, charakterem. Nie piszę tutaj o jakimś braku zadbania - bo to i tak pochodzi z wnętrza. Zresztą przesadne dbanie o siebie - na pokaz - czy to nie jest też świadectem jakiegoś nastawienia do życia, priorytetów. Na podstawie wyglądu można określić wiele cech psychicznych, a ludzie na podstawie wyglądu ... nie wiem co robią, wkręcają się seksualnie? - czy jak? Jeśli kobieta jest zadbana, ma miłą aparycję to jest 100 razy lepsza niż naburmuszona piękność.