Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikola1234

lozeczko szczebelkowe-kiedy normalne lozko?

Polecane posty

Gość nikola1234

chcemy kupic corce lozko,corka ma 25 miesiecy.Od kiedy wasze dzieci spaly w lozkach bez szczebelkowi jak usypiac dziecko w nowym lozku?Co robic jak bedzie wychodzilo?Pomozcie dziewczyny,licze nawasze rady.Jak to u was wygladalo?

Gość też jestem ciekawa
podnoszę

Gość Teoretycznie od 3 roku życia
ale wiem że są mamy które kuszą się wcześniej na taki zakup i są to łóżeczka z osłonkami . Nie wiem czy to dobry pomysł i chyba wszystko zależy od dziecka. Moja córka ma 22 miesiące i wierci się w łóżku tak że raz ze zwykłego spadła (podczas popołudniowej drzemki). U nas najpierw królowało ze szczebelkami , potem jak córka zaczęła szaleć , stawać i upadać do kupiliśmy miękkie turystyczne a od wczoraj przerzuciliśmy się znowu na szczebelkowe z wyciągniętymi szczebelkami (spała rewelacyjnie) więc dumna że ma na stałe otwarte wrota :). Patrzyliśmy też wczoraj z mężem w Ikei za łóżkami typu "junior" ale potem spojrzeliśmy na naszego urwisa i uznaliśmy że odczekamy jeszcze rok :D.

Gość nikola1234
tylko moja corka jest juz duza,ato szczebelkowe jest juz za waskie i krotkie dla niej,tylko boje sie o usypianie.

nasz miał z 20 miesięcy. przeniósł się na dwuosobową sofę do siebie do pokoju. nie spadał może dlatego, że duże :0. rano wołała albo do nas przychodził. no ale niestety usypianie polega na tym, że leżę z nim póki nie uśnie...