Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nylonek

Która lubi ubierać pończochy ?

Polecane posty

Gość Nylonek

Uwielbiam kobiety w pończochach,a szczególnie w nylonowych do pasa.Chciał bym popisać o tym z takimi Kobietami czy znają działanie tego tak szczególnego ubioru co z facetów robi potulnych i uległych,a nieraz dzikich samców :)

Gość pończoszek
też kocham kobiety w pończochach i nie tylko

Gość Kokietka-pończoszka
Ja noszę prawdziwe nylony na pas.Czuję się prawdziwą kobietą,wiem jak to działa na mojego faceta i nie musi zażywać Viagry,zawsze jest sprawny.Teraz je mam na sobie i spogląda równoznacznie,ale dzielę się z tym.Mało już takich kobiet co wiedzą,jak zatrzymać go na resztę życia.

Gość pończoszek
moja kobieta nie lubi się tak ubierać

Gość Kokietka-pończoszka
Powiem jedno,że mój obecny od dłuższego czasu ze mną,miał taką co też nie chciała ubierać pończoszek i wybrał mnie :)

Gość Mariola_N.
wypiertalaj

Gość Mariola_N.
facet w poniczochah to zboczeniec

Gość 40latek.....
i bardzo dobrze robisz bo kazdy facet to lubi tylko nie każdy sie do tego przyzna to jes ttak jak z waleniem konia mało który ma odwage sie przyznac że to robi

Gość 40latek.....
no= nie facet w ponczochach to chyba lekkie przegięcie

Gość Mariola_N.
moj wcale nie lubi,muwi sze dzigffki tak chodzom

Gość Kokietka-pończoszka
Ja w nich czuję lekkie podniecenie.Ubierając FF i pas na sześć żabek to już może tylko facet wiedzieć co zaczyna pulsować najbardziej.Sama oglądałam swoje zdjęcia w FF i muszę powiedzieć ho ho nie wierzyłam,że to ja.Mam dość ciekawe :) nogi i mój jest w niebo wzięty.Mówi ,że nylonach to po prostu szał. Kiedyś chciałam by je ubrał i dał się namówić,też mu pstryknęłam fotkę,ale mówi,że nie bardzo facetowi to pasuje.Kobiety nylony i tylko nylony zobaczycie ich moc,gdy ozdobią wasze i tak piękne już nogi.

Gość Kokietka-pończoszka
Mi tak i w tych butach na obcasie.Świetnie,ale się bardzo krępował.Ma szczupłe długie nogi i dla mnie to szał,ale dla niego nie bardzo.

Gość pończoszek
więc ci się podoba pytam bo sam się przebieram i kocham się z moją kobietą nic mi nie mówi mnie to podnieca tylko niewiem czy ją to podnieca

Gość Kokietka-pończoszka
Mój lubi,jak ja go ocieram nylonami,ale obydwoje w pończochach ? Nie to już nie facet w łóżku i w babskim ubraniu.Całe szczęście,że on lubi moje pończoszki,a nie swoje :)

Gość pończoszek
rozumie ze kobietą nie podobają się takie igraszki

Gość doswiadczony przez życie
Od nylonów lepsze są z prawdziwego jedwabiu. Aie kto da ponad 100 PLN za parę? Ja noszę pończochy na codzień, bo muszę. Mam żylaki i noszę przeciwżylakowe, ale wyglądają jak nieco grubsze, zwykłe samonośne.

Gość Kokietka-pończoszka
Te 100 PLN to niewiele do pończoch FF Cuban Heel za 39 Funtów.Te normalne nylonowe pończochy RTH kosztują nie mniej.Dzisiaj nie jest o nie łatwo i trzeba wiele przepłacać.Moje wszystkie są z lat 50-tych.Dzisiejsze nylony są tylko drogie,ale nigdy się nie porówna ich z nylonami robionymi na starych maszynach w USA w latach od Nylon Day w 1943 roku :)

Gość melissa panarello.
Mój się nie zna na rodzajach, wystarczy mu sam widok mnie w pończochach i pasie, mogą być nawet najtańsze z Gatty :)

Gość W CO UBIERAC?
rece opadaja, jak sie czyta takie teksty. Lepiej postudiuj ksiazki do polskiego, niż damską ggeografię,