Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet ciekawyyy

ero-date to ściema maksymalna

Polecane posty

Gość facet ciekawyyy

same tęgie baby tam siedzą, a jak już się trafi jakaś dziewczyna nawet nie atrakcyjna, ale normalna, proporcjonalna wagowo to zwykle jest to konto które nie loguje się od ponad 200 dni (przynajmniej tak widzę w

Gość hgfjhkfkhkfmh
Dodaj do tego, ze wiekszosc konto to konta widma od dawna nikt tam nie zaglądal albo fałszywki wygenerowane przez system... Najlepszy jest zbiornik , na sexfotce siedzi pelno malolatów i starych zbokow ktorzy podszywają sie pod laski i wyludzają fotki najlepiej twoje i jakiejs panny :O Poza tym nie licz na super laske na takch stronach, taka jesli nawet bedzie chciala seks dla frajdy to idzie do klubu, pubu, a nawet do sauny zagada albo ktos ją i juz ma seks... przystojnych facetow tez tam pewnie nie ma , 1 na 1000 taka prawda

Gość facet ciekawyyy
okolicach krakowa)

Gość A po co komu te ero coś tam
są inne strony, np. sympatia.pl nawet nie musiałem specjalnie bajerować co miesiąc dwa średnio trafiała się panna która miała chrapke na sex na pierwszej randce, w sumie tam długo nie byłem i spotkań miałem mało bo średnio mnie takie akcje kręcą ale na 7 dziewczyn z którymi się spotkałem 3 chciały się kochać od razu z 2-ma się przespałem, a w kolejce były jescze 2 inne ale już sobie po prostu dałem spokój bo kogoś na stałe poznałem.

Gość sie nie zgodze,ze
erodate to sciema. sama tam jestem i mialam kilka facetow stamtad. i jestem realna :P

Gość fghjrt55
I na takich stronach widać dokładnie, że tylko debil szanuje kobiety