Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morelaaa6

miesiączka....

Polecane posty

Mam pewien problem . Miesiączka spóźnia mi się już 9 dzień . Ciąża raczej nie wchodzi w grę , ponieważ przytulałam się z chłopakiem przez majtki , w dodatku on nawet nie doszedł i to było już po okresie płodnym . W tym miesiącu byłam przeziębiona dwa razy . Raz tylko katar i kaszel , drugim razem troszkę poważniej po imprezie . Ostry ból brzucha , ostry ból gardła , wysoka gorączka , dreszcze . W dodatku byłam się wysikać na dworze , ponieważ tam nie było żadnej ubikacji . Obawiam się że mogłam złapać jakąś infekcję czy coś . Jeszcze przez tą chorobę chyba straciłam troszkę na wadze . Dodam jeszcze że praktycznie codziennie mam objawy jak przed miesiączką (czyli troszkę mnie boli brzuch , czuję ciężkość w tamtym miejscu) , to jest tak jak by miesiączka chciała się zacząć ale nie może . Może miałyście podobne przypadki ? Jeśli tak to proszę o pomoc bo już nie wiem co mam robić .

Gość zxzx
Do lekarza iść.

no sory że wam przerwę pisanie o tym że jestem w ciąży.... bo jak wspomniałam na samym początku ciąża nie wchodzi w grę i niestety dla waszej wiadomości przez majtki bez wytrysku i w okresie nie płodnym nie można w nią zajść... więc sory że to powiem ale wasz to rozumowania jest na poziomie podstawowym . ja się pytam czy to nie może być jakaś infekcja .... ;) więc pozdroo... dla was ...

Gość a do tej pory miałaś regularne
i miesiączkę "jak w zegarku" ?

zazwyczaj tak , ale nie zawsze . czasami o 2 dni się przesuną lub o 1 dzień . nie wiem co tym razem się dzieje . :( zazwyczaj miałam tak że przez 4-5 dni nie wydzielałam żadnego ślizu ( czyli było sucho) i od razu okres a teraz już ponad tydzień jest sucho , a okresu nie ma . :(

przez stres związany ze szkołą i przez choroby mógłby mi się aż tak bardzo opóźnić ? :P

Gość zxzx
Powtarzam! Takie pytania zadaje się ginekologowi a nie na forum.

puki co jeszcze nie jestem pełnoletnia . jak bym była to bym już dawno do niego poszła.... a rodzicom nie chcę o tym mówić bo oni od razu pomyślą że jestem w ciąży....

Gość zxzx
A co ma wiek do wizyty u lekarza? No weź wyluzuj. :O Będziesz czekać do 18-stki? Takei objawy to nie są żarty -z nieleczonych infekcji mogą byc poważne konsekwencje. Są różne choroby ale nikt poza lekarzem ci tego nie zdiagnozuje. Dlatego raz dwa do fachowca.

Gość loniaaa32
a kto Ci powiedział że musisz być pełnoletnia? dziewczyno na jakim Ty świeci żyjesz? no chyba że masz poniżej 15 lat to może być problem.

nie mam już 17 . dobra poczekam ten miesiąc bo w tym dość sporo chorowałam i może nie potrzebnie robię to zamieszanie . jeśli w następnym też go nie będę miała miesiączki to pójdę .

Gość assu
no to powodzenia -miesiąc czasu to bardzo długo i potem problem może być poważny!